ASİAD Tarafından Dünya Adıyamanlılar Günü Kutlandı

 Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlanan programda, Elazığ ve Malatya depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için dua edildi.

Sinema oyuncusu, Radyo Yapımcısı, TV Program Yapımcısı ve Yönetmeni Yusuf Özpolat ve ünlü sunucu haber spikeri Tayfun Ayaz’ın sunduğu programa siyaset, iş dünyası, spor, basın ve sanat camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

2 Şubat tarihinin 02. 02. göstermesi münasebetiyle Adıyamanlılar tarafından dünya Adıyamanlılar günü olarak kutlanan günün patentinin sahibi olan Yusuf Özpolat sunumuyla sahneye gelen, Harfane grubu, Ramazan Garipses ve Kâhtalı Miçe okuduğu güzel türkülere misafirlerde zaman zaman eşlik ettiler

02. 02. dünya Adıyamanlılar gecesinde organizasyonu ASİAD üstlendi.  ASİAD başkanı dernek Başkanı Mehmet Doğan ve yönetimi misafirlerle bire bir ilgilenerek katılımcılardan tam not aldı.

Adıyamanlı Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Mehmet Doğan,  gecede yaptığı konuşmada, katılımcılara canı gönülden teşekkür etti. Başkan Doğan, “ Sözlerime başlamadan evvel Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremde hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifa yakınlarına baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Dernekler sivil kuruluşlarının ilk basamağıdır, birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkarıp yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlarlar, üyeler ve hemşeriler arasında iletişim kurarlar. Projeler üretip hayata geçirme çabası gösterirler. Ben umuyorum ki bu gecelerimiz geleneksel hale dönüşür. Önümüzdeki yıllarda daha kalabalık alanlarda bu günümüzü kutlarız” dedi.

Geceye, Adıyaman Milletvekili Fatih Toprak, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, eski milletvekilleri Şevket Gürsoy Mahmut Göksu, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Melik, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Gerger Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar, Kahta Federasyon Başkanı Av. Ali Yücel, GAP gazeteciler birliği genel yönetim kurulu üyesi Gökhan Bayram, Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, Adıyaman Gönüllüleri Dernek Başkanı Nihat Yılancı, çoban pınar derneği Mehmet Tuğluk, Akdoğan DERNEK Başkanı Hacı Konan ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Gökhan Bayram: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKUR EDİYORUM

Adıyamanlı işadamları derneğinin 02.02.2020 Dünya Adıyamanlılar gününde böyle anlamlı bir program yapması bizleri mutlu etti. Burada Adıyamanlılar olarak birlik beraberlik içerisinde olduğumuzu bütün dünyaya gösterdik.

Mehmet Doğan başkanıma yönetimine özellikle bu günün isim babası Yusuf Özpolat beye bu güzelliğin ortaya çıkmasında gösterdikleri gayretlerden dolayı kutluyorum.’ dedi.

Haber:R.Kıymaz