Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan, mesajında, “2020 yılı gerek ülkemiz, gerek dünya geneli için yeni tip koronavirüs (Kovıd-19) pandemisi gölgesinde zorluklarla geçen bir yıl oldu."dedi.

İyisi ve kötüsüyle bir yılın daha geride bırakıldığını ifade eden Doğan, şunları kaydetti:

"Tüm insanlık olarak sağlığımızın ne kadar değerli olduğunu, bir kez daha öğrenmiş olduk. Sağlığımıza ve sevdiklerimize daha çok dikkat etmeye başladık. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak sağlık çalışanlarımızın fedakâr gayretleri ve kurum ve kuruluşlarımızla olan birlik ve beraberlik içinde yürütülen ortak çalışmalar ile pandemi sürecini çok iyi yönettik, nitelikli ve kaliteli sağlık prensibimizle koronavirüsle mücadelemiz tüm hızıyla devam etmekte ve ‘önce sağlık’ misyonuyla geleceğe ve insanlığa hizmetlerimiz artarak devam edecektir.

Dünyamız ve ülkemiz geride bıraktığımız 2020 yılının büyük bir bölümünü, koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele ederek geçirdi. Yaşadığımız salgın, sosyal yaşantımızdan eğitim sistemimize, kişisel alışkanlıklarımızdan hayata bakış açımıza kadar birçok alanda değişimlere sebep olmaktadır.  Dünya ölçeğinde sosyal, beşeri ve ekonomik etkilerini yaşadığımız bu salgın sürecinin en kısa sürede sona ermesi hepimizin en büyük temennisidir.

Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin, mesai arkadaşlarımızın vatandaşlarımızın ve tüm milletimizin 2021 yılını en içten dileklerimle kutluyor, yeni yılın  ülkemize, şehrimize ve tüm insanlığa kardeşlik, sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum."