Adıyamanlı ünlü türkücü Kâhtalı Mıçe, Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen ‘Şehr-iYaman’da Ramazan Etkinlikleri’ programında sahne aldı. Hemşerilerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde hayranlarının karşısına çıkan ünlü türkücü, birbirinden güzel parçaları ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Demokrasi Parkı’nı dolduran binlerce hayranınakendine has üslubuyla türkülerini seslendiren Mıçe, kimi zaman duygulandırdı, kimi zaman coşturdu. En güzel parçalarını seslendiren Kahtalı Mıçe’yi dinlemeye Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş ile Kahtalı Mıçe’nin sanatçı dostları ve binlerce Adıyamanlı geldi.

Konser sonunda sahneye çıkarak Kahtalı Mıçe’ye sergilediği muhteşem performanstan dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Kılınç, her ilin kendine ait değerleri olduğunu, Adıyaman’ın da en büyük değerlerinden bir tanesinin Kahtalı Mıçı olduğunu söyleyerek, kendi değerlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini belirterek, sanatçıya teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.

Hediye takdiminden sonra söylenen türkülerle konser sona erdi.

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim