2017  Gaziantep’te kurulan REST grubu tarzları ile dinleyicilerini etkilemeye devam ediyor.Grup Üyeleri Buğra Çelebi (Vokal – Bas Gitar) , Erdi Oğuzhan (Elektro Gitar) ve Orçun Uğur (Davul) ile yaptıkları Melekler söylesin şarkısı 17 Temmuz tarihinde netd müzik kanalında ve bütün müzik platformlarında yayınlanacaktır.

 Yaptığı beste ve performansları  ile tarz olarak Alternatif Rock ve Nu Metal’i yansıtan grup 2019 da bestelediği ‘’Melekler Söylesin’’ şarkısı ile Türkçe Rock piyasasına adımını atacaktır. Türkiye’nin bir çok yerinde konser vererek bestelerini dinleyicilerine ulaştırmak isteyen REST yaptıkları konserlerin dışında yeni bestelerini albüm projesi ile dinleyicilerine sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Sözlerini REST’in vokalisti Buğra Çelebi’nin yazdığı, müziğini ve aranjesini REST grup üyelerinin yaptığı ‘’Melekler Söylesin’’ şarkısının Mix & Mastering ‘ini Alen Konakoğlu’nun yaptığı şarkı  17 temmuz tarihinde müzik platformları ve  youtube müzi k kanalı netd de yayınlacaktır.