Vali Çuhadar'ı, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adıyaman Temsilcisi Habip Köşker ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Basın Organizasyon Sorumlusu Gazeteci Yazar Kemal Öner karşıladı.

Vali Çuhadar, basın tribününde bulunan gazetecilerle bir süre sohbet etti ve basın mensuplarına çalışmaların da başarılar diledi.

TSYD Basın Organizasyon Sorumlusu Gazeteci Yazar Kemal Öner, yaptığı açıklamada şunlar kaydetti:

"35 yıla yakın bir gazeteci olarak Adıyaman'da görev yapmış bulunmaktayım. Hiç bir vali bu güne kadar maçı takip eden basın mensuplarını görev yerinde ziyaret etmemişti. Görevim gereği uzun yıllar sahalarda, salonlarda yani kısacası sporun olduğu her alanda aktif olarak çalışan biri olarak, şehrimizin valisinin şeref tribününden kalkarak görev yapan basın mensuplarını ziyaret etmesine rastlamadım. Şahsen bir basın mensubu olarak beni ve diğer meslektaşlarımı sevindirdi. Bizleri çalışma alanımızda ilk kez ziyaret eden Sayın Vali Mahmut Çuhadar'a başta Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanım Habip Köşker ve şahsım Türkiye Spor Yazarları Derneği Basın Organizasyon Sorumlusu olarak çok teşekkür ederim. Halkın adamı, çalışkan tam bir devlet adamı Vali Çuhadar'a çalışma hayatında başarılar diliyorum."

Editör: TE Bilişim