Keleş Konağı'nda düzenlenen ve Yaman Medya Grup bünyesinde bulunan Yaman Haber sitesinin yazarlarında katıldığı kitapseverler Yazar Urgancı'nın "şimdi elindeki kitabı yavaşça yere bırak" adlı yeni kitabı ile ilgili değerlendirme yaparak yazara kitap hakkında sorular sordu.

Okurlardan Nazan Taştan Yapıcı, Adıyaman'da kitap okumaya yönelik farkındalık oluşturmak için birkaç aydır devam ettikleri bir etkinlik olduğunu kaydetti.

Yapıcı, şöyle devam etti:

"Hayatımız kitap' adı altında toplanıyoruz. Çeşitli yazarların kendi aramızda seçtiğimiz kitapları alıyoruz, okuyoruz ve belirlenen tarihlerde bir araya gelip, o kitabın tahlilini kendi aramızda dilimiz döndüğünce yazarıyla ya birebir görüşerek ya canlı bağlantı sağlayarak yada projeksiyonla iletişim kurarak yapıyoruz. Kitap yazarı ile tartışıyoruz, değerlendirmesini yapıyoruz.  Kitabın yazarı Hakan Urgancı ile beraber değerlendirme şansımız oldu. Kitap ironik bir kitap, üstünde de yazdığı gibi korkulan hikayelerin anlatıldığı hikayeler, belki bazılarının ele alamayacağı hikayeler. İronik bir dille ele alınmış, ben kendimce öyle düşünüyorum. Karakterlerde,  travma yaşayanlar yer almış,  psikolojileri ve bilinçaltları değerlendirilmiş, güzel bir dille anlatılmış."

Kaynak:PHA