Aziz dostlarım bu haftanın yazısını yazmak için bilgisayarımın başına oturunca aldığım bir haber üzerine sizlere bunları yazmam gerekti .

Bir aziz dava arkadaşım ve yaklaşık 50 yıllık ağabeyim ve dostum, bizi bırakıp bu gün Ahirete gittiğini hem de on gün önce Yengemizi de Hakka yolcu ettiğimizi üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.

Aziz ağabeyim hem sen, hem yengem! bu durumu başka birisi yapsa isyan etmemek asla mümkün değil. Ne yapalım ki bu Allah’ın emri, emir en büyük yerden. Rabbim seni rahmetiyle, lütfuyla, Kerem’i ile ikram eyleyerek, affettiği, lütfedip ikram eylediği kullarının içerisine katarak Cennetine dahil eylesin.

Onunla olan beraberliğimiz olan her şeye rağmen beraber olduğumuz yıllar, aynı zaman da Mamak zindanlarını da paylaştığımız kardeşime ve muhterem eşlerine Rabbim nasip eyleyip Peygamber Efendimize komşu eylemesini Yüce Rabbimden niyaz eyleyerek evlatlarının, torunlarının, Sivasımızın ve (Gerçek Ülkücülerin! ) başları sağ olsun. Ruhları için üç İHLAS BİR FATİHA okuyarak Hüsnü Şehadette bulunmanızı da dileyerek, Yoktur amma; Haklarımızı şayet varsa haklarınızı helal etmenizi diliyorum .

Bundan on gün önce de Hanımın kaybetmiş ancak onun vefatından da habersiz olarak O mübarek hanım efendinin Peygamber Efendimiz tarafında n annelere müjdelenen Cennetin de buluşturarak orada beraberce öğrenmelerini Allah’ın nasip eylemesini dilerim.

Ey Koca Mehmet Göktolga! bu gün yani sözün bittiği yer Allah sana rahmet Eylesin.