Milyonlarca kişinin gözü kulağı bu haberdeydi ve Flaş Gelişme Geldi. Beklenen toplantı neden ertelendi? Yeni tarihler Belli oldu mu? Cevaplar açıklandı.

3600 ek göstergesini takip eden emekli ve kalan milyonlarca kişinin takip ettiği ve toplanmanın beklendiği toplantı ileri tarihe ertelendi. 3600 Ek gösterge ilgili son dakika haberini sizler için hazırladık.

Milyonlarca öğretmen, hemşire ve polis memurun mayıs ayında Meclis’e intikal etmesi beklenen 3600 ek göstergeyle ilgili 10 Mayıs yani yarın yapılması beklenirken ileri tarihe ertelendiği bakan tarafından yapılan açıklama ile belirtildi.

Toplantı Tarihi Belli Oldu Mu?

3600 ek gösterge emekli maaşları ile emekli ikramiyelerinin yakından ilgilendiriyor. Toplantı tarihini milyonlarca kişi gözünü çevirmiş beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı veda Bilgin tarafından bu konu hakkında bir açıklama geldi.  Açıklamaya göre tarihlerin ertelendiği fakat hangi tarihte yapılacağı belli olmadığını henüz duyurdu.

MEMUR-SEN Açıklamayı Yaptı

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge toplantısı bakanlık tarafından ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanı Vedat: “Mayıs içerisinde bitireceğimiz çalışmalardan birisi de kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi. Onu da kapsamlı bir şekilde ele aldık, çalışmalarımız nihayete ermek üzere, bu ay içerisinde tamamlayacağız ve milletimizle onu da paylaşacağız. Çalışanlarımız şundan emin olsunlar, devletimiz sizi asla unutmadı. Türkiye'nin işçileri, Türkiye'nin emekçileri, emeklileri, Türk devleti sizin yanınızdadır. Bu enflasyonun tahribatını da ortadan kaldıracak çalışmalar önümüzdedir. Bunları adım adım kamuoyuyla paylaşacağız.”