Yazık şu ülkeye; Naletullah Feto darbeciciler, Pkklılar, daişliler, şerefsizler riyakarlar vatansızlar , ülkeyi satanlar, Ülkeyi bölmek isteyenler İsrail' in, Amerika' nın, Almanya' nın, Ermenistan' ın piçleri yeter artık .

Bu coğrafyanın acılı insanlarının çektiklerine yazık. Yüzyıllardır kardeşlik hukuku içerisinde yaşayan insanlarımıza yazık. Darbeler, terör neyi düzeltmiş ki, Ne darbeler, ne muhtıralar hiçbir fayda vermemiştir bu Ülkeye vermezde.

Burası Türkiye Cumhuriyeti Yüce Milletimiz, Şerefli askerimiz ve şerefli polislerimiz bir çok vatan hainlerinin ve namussuzların dün olduğu gibi bu günde  üstesinden gelmiştirler ve geleceklerde.15 Temmuzda yaşadıklarımız şerefsiz vatan haini fetöcu nankör dinsizlerin yüreğinde, ne bir millet arzusu, ne de Türk Silahlı Kuvvetlerinin iradesidir. Sadece bu vatan haini şerefsiz dinsiz ermenilerin Bu vatana karşı yapmış oldukları ihanetten başka bir şey değildir.

Bitmişliğin, tükenmişliğin son perdesi. İşin içerisinde TSK hiç bir şekilde yok. Sadece Şerefli Türk Ordusunun içerisinde bulunan gözü dönmüş O güzelim ve şerefli  üniformanın altına gizlenmiş şerefsiz, Bir grup terörist aklı sıra darbe yapmaya kalkışıyor.

Ne acı. Ülkenin kaderinde gece saatlerinde başlayan kara bir gün ve yine milletçe gecenin aydınlatıldığı aynı gün.

Tarihimizde ve ülkemizde hiç bir dönemde savaş ve işgal dönemleri dahil Yüce Türk Milletinin meclisi bombalanmamıştı. Maalesef onu da gördük. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır, ülkeye nasıl bir kötülüktür, izah edecek ve anlatacak kelimeler de bulamıyorum.

Biz çok ihtilaller gördük, bir tarafta TSK’nın ülke yönetimine el koyduğu haberleri yayınlanırken, aynı anda Başbakan Binali Yıldırım televizyon ekranlarında konuşuyor ve hainlerden mutlaka hesap sorulacağını söylüyor. O anda zaten anlamıştım ki, bu kahraman silahlı kuvvetlerimizin içerisinde o üniformaya layık olmayı beceremeyen bir grubun aklı sıra ihtilal yapıyor olmasıydı. Ve isyana kalkışmadıydı.

Ortalıkta bir tane asker bir tane polis yok. 12 Eylül’de öyle miydi? Sabah kalktığımızda her yer güvenlik güçleriyle doluydu ve ordunun yönetime el koyduğu televizyon ekranlarından ve radyolardan yayınlanıyordu.

Sonra öylesine durumlarda bildirileri televizyon spikerleri okumaz, ya işin başındaki okur ya da onun görevlendirdiği bir komutan tarafından okunur.

Halk şaşkın tedirgin ve bankamatiklere saldırırken, marketleri boşaltmaya başlarken,

Reis Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 3G Bağlantısıyla vatandaşları sokağa davet edip, demokrasiye sahip çıkmaya çağırdığında, henüz çok geçmemişti ki her yer ve meydanlar bir anda insan seline dönüştü.

Fetocu isyankarlar tarafından darbe çığıŕtkanlığı yapılırken; Şerefli ordumuzun içerisinde bulunan  vatan ,bayrak devlet sevdalısı  bazı Kuvvet Komutanları ve Ordu Komutanlarından TSK’nın kesinlikle işin içerisinde olmadığı söyleniyor ve vatandaşlara  içiniz rahat olsun mesajı veriliyordu.

Bu güne kadar Yüce Türk Milletinin dişinden, tırnağından Devletine son kuruşuna kadar ödemiş oldukları vergilerinden Devletten maaş alan Devletin en mümtaz nimetlerinden istifade eden Şerefli Türk milletinin şerefsiz bu gözü dönmüş Fetocuların, Pkklı canilerin aldıkları maaşlar yedikleri içtikleri ve istifade ettikleri tüm imkanlar zehir zıkkım olsun, içlerinden çıkmasın, Burunlarından fitil fitil gelsin bu azgın gözü dönmüşler, bu şerefsizler kabul edilemez bu haraketleriyle ve Vatan hainlikleriyle Yüce Türk Milletinin gözünde ve tarih nazarında beş paralık olmuşlardır. Ne büyük Allah tır. Müslümanlık kisbeti altına bürünmüş caniler belalarını bulmuşlardır.

Yıllardan beri kendi üst düzey vatan haini , sempatizan ve yöneticileri ile birlikte Pensilvanyadaki karargahında yaşamaya devam eden Şerefli Türk Milletinin şerefsizi, Vatan ve Millet haini, Müslümanların yüz karası cunta ve terörist başı feto Siyasete o derece meraklı idiyse normal şartlarda Türkiyeye dönerek, arzu ettiği siyasi partisini kurup, Milli İradeye saygılı olarak ve delikanlıca sandığa gitmek suretiyle Yüce Türk Milleti tarafından tercih edildiği takdirde ,o şekilde ülke yönetimine talip olmalıydı. Olamazdı Çünkü Müslümanlık kisbeti altına bürünmüş Ülkeye zarar verecek, Batılı dinsizlerin Misyoneri olarak onların istediği emeller doğrultusunda hareket etmek vardı.

Fetö terörist başı, Çeşitli düzen ve tertip içerisine girmek suretiyle karanlık odaklarla iş birliği yaparak Vatan. Ve Millet haini işbirlikcileri ile birlikte Ülkemizi kana bulayarak, Daişi, Pkk’yı Pyd’yi ve birçok terörist örgütlerini ülkemize sokup iç savaş çıkararak ülkemizi bölüp Bu Cennet, kutsal vatan topraklarımızda Büyük İsrailin temellerinin atılmasını sağlayacaktı.

Çok şükür başaramadılar. Çünkü Yüce Türk Milleti Asil Milletti. asla vatanını bölmeye namussuzluğa asla izin vermezdi. Cenabı Allah vatan haini gözü dönmüş canilere fırsat vermedide vermezse;

Bu zalimler idareyi ele geçirme için bir çok mazlumun kanını döktülersede Cenab’ı Allahın büyük bir lütfu başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ,Milliyetçi Haraket Partisi lideri Devlet Bahçeli, Özel Hareket Polislerimiz ve hele,hele Şerefli Türk Milletinin üstün bir feragat ve azametle Vatan ve Millet haini soyu,sopu ne oldukları belirsiz cuntacılara, vatan haini ve müslümanlık kisbeti altına bürünmüş dinsizlere karşı eğilmeden dik duruşları, Gözü dönmüşlerin istekleri kursaklarında kalmış püskürtülerek geldikleri gibi geri dönmüşlerdir.

15 Temmuz 2016 tarihinde Yüce Türk Milleti tarafından yeni bir çanakkale, Malazgirt,  ruhu yaşatılmak suretiyle ,Türkiye Tarihine altın harflerle 15 Temmuz 2016 tarihli yeni bir destan yazılmıştır.

Ne yazık ki  gözü dönmüş canilerin edepsizce ve hayasızca saldırmaları sonucu , Milli İrade, Demokrasi,Vatan ve Bayrak sevgisini tüm varlıklarının üzerinde gören aziz vatan evlatlarından 255 kişi şehit olmuştur.

Yine bu şerefsizler ikibinin üzerinde Vatan evladını ise muhtelif şekillerde yaralamışlardır. Türkiye Cumhuriyeti Büyüdükçe içerimizdeki dış mihraklı fitneler şerefsizler rahatsız oldukları gibi İnşaALLAH kısa zamandada cezalarını er geç bulacaklardır.

Milli İrade ,Demokrasi,Vatan ve Bayrak uğruna bu menfur saldırı sonucu hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi Allah'tan rahmet, Gazilerimize şifa, demokrasi mitingine katılanları şükran ve saygı ile selamlıyorum.

Esenkalın, hoşçakalın, dostçakalın