Bizim ekolden bazı arkadaşlar Dücane Cündioğlu'nun bu videosunu bize de özel mesajdan atmış.

sağ olsunlar başka birileri olsa anlarım da sayın Cündioğlu'nun söylediklerini tam 43 yıl önce YMM'de başyazı da Kutta i Tarik başlığıyla yazılmadı mı? Hem de daha geniş daha vurucu daha acıklı bir şekilde.Hatta Cündioğlu'nun bugün olanlar üzerinden hüküm yürüttüğünü o gün olacaklar üzerinden öngör ortaya koyarak yazılmamış mıydı? o yazıyı yazanın yaşı o zaman 35 idi.Cündioğlu gibi altmışına da varmamıştı.

Türkiye'de islamcılar şuraya geldi Buraya geldi görüşüne katılmıyorum iktidar el değiştirdi bütün mücadele iktidara sahip olmak ve iktidara gelmek üzerine! İslam burada adece hep fırkaların bir iddiası İslam diye bir dert yok ortada.

Tam 10 yıl önce Ankara'da bir iftar yemeğinde Suriye felaketi başladığında Bugün yaşananların olacağı orada konuşulmuştu o zaman bize ne söylüyorlardı Esat ve ailesi Hazreti Ali'yi güya Allah olarak biliyor. O gün ne ifade ediyorduk? Bu bir felakete neden olur. Bunu bilmek için alim olmaya da gerek yok. Irak felaketi ortadaydı Afgan felaketi ortadaydı bize gençlik okulumuzda öğretilen neydi? dünyanın herhangi bir coğrafyasındaki ortaya çıkan bir Hadise motamot bize uymaz. Türkiye'nin şartları farklı. Oranın şartları farklı. Olayları çok iyi incelememiz gerekiyor.

O gün doğru tespitleri yapanlar Türkiye'de hiçbir yere gelmediler ancak Kabil'de Sözde Afgan mücahitlerine karşı direnen Özbek Dostum'u Amerika'ya götürüp CİA koridorlarında ikna edenler bugün milletvekilidir.

Bunu ben söylemiyorum Ruzi Nazar hatıralarında anlatıyor merak eden bunun kim olduğunu gidip orada okusun!

Dün Kutai tarik yazısını yazılmasına neden olan 31 Mart vakası öncesi ortalığı karıştıranlara benzeyenler, İran şeriat istiyor diye ortalığı velveleye veren beyler bugün Türkiye-İran kapışsın diye sürekli mezhepçilik yapıyor ve biz de şunu söylüyoruz Türkiye'nin herhangi bir silahlı çatışması iki ülke için felaket olur kaybedecek ne bir canımız ne de bir kuruş paramız var