Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Doğanoğlu ile bir araya gelen Başkan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin çalışmaları ve hizmet alanları ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretle ilgili konuşan Doğan, Adıyaman Üniversitesinin  son dönemde güzel projelerin altına imza attığını belirterek, “Üniversitemiz yönetimi tarafından son dönemde gerçekleştirilen projeler göğsümüzü kabartıyor. Özellikle sağlık, sosyal ve eğitim alanındaki çalışmaları takdir ediyoruz. Başarılı çalışmalarından ötürü başta Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut olmak üzere tüm yönetimi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yardımcısı Doğanoğlu ise, Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne  çalışmalarında başarılar dileyerek, “İlimizin ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunan iş adamlarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, ilimize faydalı projelerde bir araya gelmeyi ümit ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği Şube Başkanı Mehmet Doğan tarafından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Doğanoğlu’na plaket takdim edildi.