Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda Mevcut Başkan Zeki Dağ, Yeniden seçilerek güven tazeleyerek başkan seçildi. Anadolu Basın Birliği Kongresi dernek binasında yapıldı. Yapılan kongreye tek liste halinde gidildi.

Olağan Genel Kurul gündemi; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan kurulu Başkanlığını kurucu üyemiz Mustafa Ertan, Dernek kurucu Başkan Yardımcısı Hidayet Özpolat ve Ercan Altunkaya, Getirildi.

Açılış konuşmasını yapan Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekilli ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimizin kongresi basın camiasına, Ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olsun dedi.

Gazetecilerin zor bir dönem yaşadığı bu günlerde barış ve kardeşlik duygusuna vurgu yaparak tek listeyle seçimlere girilmiş olmasının bunun en güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi. Başkan Dağ, Uzun yıllardır dernek başkanlığını yapmaktayım ve bu başarımız sadece bana ait değildir ve bu başarı yönetim kurulu üyelerimiz, dernek üyelerimizindir ve hep birlikte 2004 yılından bu güne geldik, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Zeki Dağ, Hem gazetecilerin hem Malatya’mızın problemlerinin çözümünde kentin en önemli ve güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olarak varlığını hissettirmeye devam edeceği belirterek, yeni dönemde çok önemli projesinin bulunduğunu kaydetti. Değerimizin yararına yapılacak projelerimizin önümüzdeki günlerde yapılması için çalışmalarımız devam edecektir.

Dağ, 2004 yılından bu güne kadar derneğimizde görev yapan ve üye olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayın tüm üye kardeşlerimize emeklerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Başkan Dağ, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda yeni seçilen yönetim kurulu, denetleme kuruluna seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, basın camiamıza ve Malatya’mıza hayırlar getirmesi temennilerinde bulundu.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda Yeni Seçilen Yönetim Kurulu ve Denetleme Kulu Şöyle:

YÖNETİM KURULU:

Başkan Zeki DAĞ

Hidayet ÖZPOLAT

Mustafa ERTAN

Semira AKTAŞ

Ercan ALTUNKAYA

Mitat HOŞHAN

Oktay ALTUNKAYA

DENETLEME KULU:

Adem UÇAR

Ali DAĞ

İlker GÜL

ANADOLU BASIN BİRLİĞİ GENEL MERKEZ ÜST KURULU

1- Zeki DAĞ

2- Mustafa ERTAN

3-Hidayet ÖZPOLAT

4- Semira AKTAŞ

5- Mitat HOŞHANLI

6- Kadir DEĞİRMENCİ

7-Ercan ALTUNKAYA

8- Ali DAĞ

9- M. Yavuz ÖZHAN

10-Oktay ALTUNKAYA

11-M. Erkan DOĞAN

12-Ramazan TAŞTAŞ

Haber: GAP olay

Kaynak: Hidayet Özpolat