Adıyaman Belediyeler Birliği’nin olağan toplantısı Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Adıyaman Belediyeler Birliği üyesi ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. Adıyaman Belediyesi sosyal tesisinde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısıyla başlayan program, Adıyaman’ın tamamının faydalanacağı katı atık depolama tesisindeki incelemelerle sona erdi.

Gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı sonunda kısa bir açıklamada bulunan Adıyaman Belediyeler Birliği Başkanı ve Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, "Adıyaman Belediyeler Birliği olarak il, ilçe ve belde belediye başkanlarımızın katılımıyla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda, belediyelerimizin hayata geçirdiği ve planladığı projeler üzerinde konuşup, ilçe ve beldelerimizin sorunlarının çözümü için ortak paydada buluşulması adına istişarelerde bulunduk.” dedi.

Değerlendirme toplantısı sonunda kısa sürede yapımı tamamlanarak geçtiğimiz aylarda faaliyete geçirilen katı atık depolama tesisinde incelemelerde bulunan belediye başkanları, burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Kılınç burada yaptığı konuşmasında da, çevreye yapılan yatırımın, geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu söyleyerek, böyle bir tesisi Adıyaman’a kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim