Twit’te Bahçeli’nin şehidi anması ve cezaevinde fetö davasından hükümlü Şehit Mustafa Türköne’nin ağabeyi zaman gazetesi ülkücü yazarı Mümtazer Türköne’ye özgürlük istemesi ülkücüleri heyecanlandırdı sevindirdi.

‘TÜRKÖNE'NİN GERÇEKTE SUÇLU OLUP OLMADIĞINA TÜRK ADALETİ KARAR VERECEKTİR’

Bugün Ülkücü şehidimiz Mustafa Türkiye’nin şehadetinin 41'inci yıl dönümüdür. 23 Haziran 1979'da 21 yaşındayken şehit düşmüştü"

"Aleyhe de pek çok yazısı ve beyanatı olmuştur. Ülkücü şehidimizin ağabeyi olan ve geçmişte davamıza emek vermiş Mümtazer Türköne'nin gerçekten suçlu olup olmadığına karar verecek yegane merci Türk adaletidir.

Devlet Bahçeli, FETÖ'den hüküm giyen zaman gazetesi yazarı Mumtazer Türköne davasının yeniden incelenmesini istedi

Ali Bulaç ve Şahin Alpay, 8 yıl dokuzar ay, Mümtazer Türköne ise 10 yıl altı ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Tahliye olan diğer sanıklardan hiçbir farkı olmamasına rağmen Mümtazer Türköne’nin ağır hastalık altında hapiste olmasına gönlü razı gelmeyen ülkücü arkadaşları davanın tekrar incelenerek varsa bir hatanın düzeltilmesini istediler.

"MÜMTAZER TÜRKÖNE'NİN MAHKEME DOSYASI TEKRAR TİTİZLİKLE İNCELENMELİ

Devlet Bahçeli açıklamasında "Adil ve hakkaniyetli yargılamayla Mümtazer Türköne'nin üzerine atılı isnatların netleşmesi de mümkün olacaktır. Dileğim bir haksızlık varsa bunun acilen düzeltilmesidir. Osman Kavala'nın, Altan kardeşlerin, Nazlı Ilıcak'ın ve daha pek çok sorunlu kişinin masum gösterilmeye çalışıldığı bir yerde şehit ağabeyi Mümtazer Türköne'nin davası tekraren ve titizlikle değerlendirilmelidir.

 Bu vesileyle bütün Ülkücü şehitlerimizi, 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünden şehit düşmüş vatan evlatlarımızı, terörle mücadele halindeyken şehit olan kardeşlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Ahde vefa imandandır diyorum. ve adaletin tecellisini ümit ediyorum.’ Açıklaması Mümtazer Türköne’ye verilen cezanın ülkücü camiada ve kamuoyunda ağır bir caza olarak algılayan çeşitli kesimden kimselerde bu davanın yeniden bir defa daha incelenmesinde yarar olduğu kanaatini açıkladılar.

 MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bu çıkışını da yerinde ve haklı bir talep olarak gören ülkücüler MHP lideri devlet Bahçeli’ye bu mağduriyeti dile getirdiği için teşekkür mesajlarıyla sosyal medyada en çok okunanlarda yer aldılar.

Ülkücü camianın saygın isimlerinden ve Ülkü Ocaklarında beraber mesai yaptığı ülkücü yazarlardan bazıları şunları söylediler.

Alper Aksoy(Gazeteci-Yazar)

Mümtazer hapis yıllarında kendi öz eleştirisini yapmıştır

Ülkücü ideallerin can pazarında sınandığı yıllarda tanıştım Mümtazer Türköne ile. Ben Ülkü-Bir Genel Başkan Yardımcısı idim Mümtazer de Ülkü Ocağı....             70'li yılların en özlü bildirileri onun kaleminden çıkmıştır... Aynı kültür mahfillerinde beyin fırtınaları yaptık... Sokakların kan ve barut koktuğu yıllarda aynı bulvarlarda yürüdük, tuz ekmek hakkımız vardır birbirimizle... Evet bir dönem Fetö rüzgarına Mümtazer de katıldı, duymak istemediğimiz sözler çıktı ağzından... Benim ülküdaşlık vefam, dostluk vefam ayağı bir kere sürçen atın başını kesmeyi gerektirmez... Mümtazer zekidir, kendini iyi yetiştirmiştir... Hapislik yıllarında kendi özeleştirisini yapmıştır... Mümtazer benim gençlik yıllarından ülküdaşımdır, dostumdur... Ucuz hükümlere, ucuz kahramanlıklara, dışlamalara gönlüm kapalıdır... Mümtazer'i dışarıda kucaklamak istiyorum, İşte bu yüzden davasının tekrar görülmesini tahliye edilmesini umuyorum "Mümtazer'e özgürlük" diyorum!..

Lütfü Şahsuvaroğlu(Gazeteci-Yazar)

DEVLET BAHÇELİ ÜLKÜCÜLERİ TOPARLAMA YOLUNDA NE YAPSA YANINDAYIZ

Devlet Bey nihayet yakışanı yaptı. Muhasebe, adalet, eşitlik diğerleri ile kıyas edilince gerçekten sınıfta kaldı. Mümtaz dışarda bir sürü fetöcü varken günah keçisi gibi içerde tutuluyor. Üstelik kalp ameliyatı gerekiyor sağlık durumu iyi değil. Devlet Beyi bu konuyu dile getirmesi nedeniyle tebrik ediyor, destekliyorum.

Ülkücü fetöcü olamaz! Ali Bulaç neyse Mümtaz da o babtan yargılanmalı! Bulaç çıktı, Mümtaz içerde olmaz! Tebrikler Devlet ağabey; ülkücüleri derleyip toparlama yolunda ne yapsan seninleyiz

Mustafa, Siteler’in arkasında bir gecekonduda şehit edildi. Yiğit bir ülkücü idi. Ruhu şad olsun! Mümtaz ise anne ve babasının ölümünde içerdeydi. Kriptolar geziyor oysa! Mümtaz’er’in cezası işin boyutunu aştı. Sayın Cumhurbaşkanımıza Devlet Bey’in ikazını dikkate almasını salık veririm mumtazer için.

İsmail Türk (Habererk yayın yönetmeni)

DEVLET BAHÇELİ ELİ ÖPÜLESİ BİR TAVIR ORTAYA KOYMUŞTUR

Hem vallahi hem billahi bir eli öpülesi değil ayağı öpülecek liderdir Devlet Bahçeli yaşadığımız siyaset öfkesinin sonucunda yeniden keşfettiğimiz Bahçeliye karşı şükran ve minnet duygularımla selamlar saygılar gönderiyorum

Ben bir ülkücü olarak bir Ülküdaşım'ın başına bir şey geldiğinde acısını yüreğimde hissederim ben biliyorum ki Mümtazer Türköne fetocu hiç olmadı velhasıl kerem bir Ülküdaş için hukuk talebimizi yere düşürmeyen Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli inin bu vefası karşısında saygıyla eğilmek ve teşekkür etmek her ülkücü  için borçtur.

İlk fırsatta gidip elini öpeceğim hakkını helal et sayın genel başkanım diyeceğim ve ülkücülerin artık yalnız olmadığını bütün Türkiye bu vesileyle duymuş olmuştur.

Büyüklük böyle bir şey olsa gerek liderlik böyle bir şey olsa gerek peşine Düştüğümüz yanında olduğumuzdan dolayı başımıza gelmeyen kalmayan lidercikler bize geçmiş olsun bile diyemezken gerçek lider ve tek lider eli öpülecek öpülesi tek lider Devlet Bahçeli'ye gerçekten teşekkür ediyorum

Haber:Z.A.K.

Editör: TE Bilişim