Yaptığı hizmetlerin, çalışmaların halk tarafından daha unutulmadığı, Şehir merkezinde, İlçelerde ve kırsal kesimde hala Başkan Çiftçi yaptığı çalışmalarla anılıyor.

 Şehrim Mega projelere ( Fuar alanı, Arıtma İstasyonu, GAP vadisi yeşil projesi,  İlçelerin içme suları, İlçe Parkları, İlçe Kültür merkezileri, Kale Eteği projesi, karakoyun köprülü kavşağı, Çevre yolları,11 Nisan camisi, trampüs, Bilim merkezi, katı attık istasyonları, Kavşaklar, Çocuk Eğitim parkı, Çocuk Dünyası, ilçelerin alt yapı, Hamarat Eller, Artıma tesisleri v.s)  damga vuran çiftçi halkın nezdinde oldukça başarılı bulunmuştu

 Şanlıurfa’nın 13 ilçesinde yaşayan vatandaşa, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerin hizmetleri sorulduğunda; halkın ekseriyeti bir önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi’nin dönemini unutmadığını, onu çok özlediğini, her yere hizmet götürmesi, yüksek hizmet performansını, büyük ölçekli projelerini ve halkın derdiyle dertleşmesini, duyarlılığını çok aradığını ifade ettiler.

Konu ile ilgili Haber Merkezimize açıklamada bulunan Vatandaşlar “ Nihat Başkan oldukça başarılı bir Belediye başkanımızdı. Urfa’ya çok kısa sürede çok ciddi projelere imza attı. 50 yılda yapılacak işleri Nihat Başkan 3 yıla sığdırdı.

Nihat başkan her yönüyle Urfa’nın çehresini değiştirdi, bizler vatandaş olarak bunları (çalışmaları)  çok iyi görüyorduk. Bize göre Urfa Tarihin en başarılı Belediye başkanı Nihat Başkandır. Kendisi tam bir projeci ve Şehir plancısı gibiydi, Onun için Nihat Başkan efsane Başkan olarak yerini hep koruyacaktır halk nezdinde“ diye görüşlerini dile getirdiler.

Şanlıurfalılar vefalı insanlar, kendilerine hizmet edeni hiçbir zaman unutmazlar.

Editör: TE Bilişim