Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette, Turgut’a görevinde başarılar dileyen Peri, yapmış olduğu çalışmalarla ilgili Rektör Turgut’a bilgiler verdi.

Adıyaman Üniversitesinin, yüreği Adıyaman için atan bir bilim adamıyla çok daha iyi noktalara erişeceğinden şüphesi olmadığını vurgulayan Peri, şunları kaydetti:

“Sayın hocamı uzun yıllardır tanıyorum, verilen bütün görevleri layıkıyla yapacak donanıma sahip, sevgi dolu bir hocamız. Kendini görevine adayanlardan… Hekimlik mesleğinin örnek şahsiyetlerinden biri olan hocamızın Adıyaman Üniversitesine de çok önemli katma değerler sağlayacağından hiç şüphem yok. İlimizin en önemli eğitim yuvasını bilimsel, kültürel ve sosyal anlamda Türkiye’de adından söz ettirir bir noktaya taşıyacağına inanıyorum."

Turgut ise, ziyaret ve temennilerinden dolayı Peri’ye teşekkür ederek, “İlimizi Adana’da temsil eden değerli hemşerimiz Osman Peri’ye iş hayatında başarılar diliyorum. Ziyaretleri ve güzel düşünceleri için kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber:R.Kıymaz