Adıyaman’ın Besni ilçesinde Aşağı şehir  Süphane mevkiinde vatandaşların vefat eden yakınlarını ziyaret ederken kullandığı yıkılmaya yüz tutmuş köprünün yerine yeni bir köprünün yapımını hayırsever iş adamı Ali Erdemoğlu üstlendi. Bu hafta içerisinde yapımına başlanacak olan köprünün Kurban Bayramında bitirilmesi bekleniyor.

Besni ilçesi Aşağışehir Süphane mevkiinde özellikle bayramlarda vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol üzerinde bulunan ve yılların verdiği aşınmayla yıkılmaya yüz tutmuş köprü için hayırsever işadamı Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Erdemoğlu adım attı.

Köprünün yapımını üstlenen Ali Erdemoğlu, bu hafta içerisinde yapımına başlayarak Kurban Bayramına yetiştirmeyi planladıklarını söyledi.

Erdemoğlu, kayınvalidesi Arize Uslu ve diğer vatandaşların yakınlarının mezarlarının da aynı bölgede olduğunu bu yüzden oradaki köprünün ihtiyacı karşılamadığını belirterek, şunları ifade etti:

"Son olarak merhume kayınvalidem Arize Uslu’nun cenazesini defnederken kullanılan yol üzerindeki köprünün ihtiyaçları karşılamadığını fark ettim. Bu yüzden oradaki köprünün yapımını üstlendim. Orada iki aracın yan yana geçeceği, aynı zamanda vatandaşların da rahatlıkla yürüyebileceği yeni bir köprü yapacağız. Bu hafta içerisinde yapımına başlayarak inşallah Kurban Bayramında bitirmiş olacağız."

Kaynak:PHA