Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından, Manavgat’ın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısını objektif bir şekilde ele alarak yapılan çalışmalara yön verme ve geleceğin sağlam temeller üzerinde kurulmasında kılavuz ve yol gösterici niteliği taşıyan “Ekonomik Rapor 2018” kitapçığı çıkarıldı. Kitapçık, Oda üyeleri ve yatırımcıların hizmetine sunuldu.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, raporda Manavgat’ın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısının ele alındığını, ilçeye yatırım yapmak isteyenler içinde kılavuz ve yol gösterici niteliği taşıdığını söyledi.

Ekonomimizin Geleceğine Yön Veriyoruz

Başkan Boztaş, İlçe ekonomisinin güçlenmesi için raporlara önem verdiklerini söyleyerek şunları söyledi: ” Ekonomi sürekli değişim halinde. Bu değişimle yeniden şekilleniyor. Biz de Manavgat ekonomisinin güncel rakamlarla fotoğrafını çekip, geleceğinin temellerini bugünden kurmaya çalışıyoruz. Ekonomimizin geleceğine yön veriyoruz.

Odamızın http://www.matso.org.tr/hizmetlerimiz/yayinlarimiz/ekonomik-rapor.htmladlı internet Sayfasından İndirebilirsiniz

Bu çalışmamız, iş dünyası için faydalıdır. Üyelerimiz, yatırımcılar, iş insanları ve ilgilenenler için önemli bir ekonomik ve bilimsel veri kaynağıdır. Odamızın, http://www.matso.org.tr/hizmetlerimiz/yayinlarimiz/ekonomik-rapor.html adlı internet sayfasından indirebilirsiniz. Buradan rahatlıkla ulaşıp indirilebilir. Hazırlanmasında bilgi akışı sağlayan kaynaklara, hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”