Marmaris’in Meral ablası TUTAP temsilcisi oldu

Marmaris’te sosyal faaliyetleriyle göz dolduran turizm işletmecisi iş kadını Meral Günay TUTAP Muğla il temsilcisi olarak görevlendirildi.

Sosyal aktiviteler, siyasi ve kültürel faaliyetlerde girişimciliği ile öne çıkan Meral Günay Marmaris bölgesinde yoksul yaşlı engellilere de ilgisi nedeniyle de takdir gören bir isim.

 TUTAP temsilcisi olarak görevlendirilmesiyle ilgili haber merkezimize konuşan Günay şunları söyledi ‘.. Turizm ve Tanıtım Platformu (TUTAP ) Muğla İl Temsilcisi olarak atandım Hayırlı uğurlu olur İnşallah, Turizm Tanıtma Platformu (TUTAP) adı ile kurulan Cumhurbaşkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından desteklenen "UNESCO Dünya Mirası Türkiye" Projesini yürütmektedir. Ayrıca tüm illerimizin Yurtdışı tanıtımlarında daha etkili ve kapsamlı tanıtılması Kültürel ve Tarihsel zenginliklerimiz ile yöresel değerlerimizin ortaya çıkarılmasına katkı sağlamaktadır.

Bölgemiz tarihi turistik değerlerinin yanı sıra doğal güzellikleri denizi ile Türkiye’nin önemli bir Turizm kentidir.

‘Adımız Muğla Soyadımız Türkiye’ sloganıyla yola çıkıyoruz, Muğla’da bulunan stk temsilcileri basın ve kamu koordinasyonuyla güzel projelerle 2019 yılında yola koyulduk’ dedi.

Editör: TE Bilişim