Adıyaman'ın Besni İlçesinde Aşağı şehir Süphane mevkiinde özellikle bayramlarda vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol üzerinde bulunan ve yılların verdiği aşınmayla yıkılmaya yüz tutmuş köprü için hayırsever Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu adım atmıştı.

İki aracın yan yana geçeceği, aynı zamanda vatandaşların da rahatlıkla yürüyebileceği yeni bir köprünün projesinin tamamlanmasının ardından inşaatına başlandı.

Yaklaşık 5 ay süren çalışmanın ardından yıkılmaya yüz tutmuş köprü modern bir görünüme kavuşurken mimarisiyle de Besnililerin beğenisini topladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan hayırsever  Ali Erdemoğlu, “Vatandaşlarımızın cenazelerini defnetmek için kullandığı AşağışehirSüphane mevkiindeki köprünün ihtiyacı karşılamadığını görmüştük. Bunun üzerine memleketimize hizmet noktasında köprünün yeniden yapımını üstlendim. Yetkili arkadaşlarımız projesini tamamlar tamamlamaz çalışmalara başladık ve köprü bütün çalışmaların tamamlanmasının ardından hizmete açıldı. Bizler elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince memleketimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bundan sonrada bu hep böyle olacaktır. Memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Kaynak:PHA