“Açmadık yol, girmedik gönül bırakmayacağız” diyerek yola çıkan ve bu anlayışla birçok önemli çalışmaya imza atan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın en önemli projelerinden bir tanesi olan ‘Güney Çevreyolu’nun başlangıcı kabul edilen Millet Caddesi’ndeki çalışmalar tamamlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yaklaşık bir yıl önce yapımına başlanan cadde ile ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Kılınç yaptığı açıklamada, yolun tüm şehre hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi:

“Atatürk Bulvarı ile Eski Samsat Caddesini birbirine bağlayan, Bahçecik Mahallesi ile Yunus Emre Mahallesi arasındaki Millet Caddesi’nde çalışmalar çok şükür tamamlandı. 1 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğinde olan cadde üzerinde toprakarme duvar ve bir adet menfez yapılarak şehrin güneyinde önemli bir ulaşım ihtiyacı karşılandı. İnşallah bu yolumuzu kısa süre içerisinde planladığımız Güney Çevreyoluna da bağlayarak şehrimizdeki ulaşım ağını daha da genişletiriz. Bu anlamda bize her zaman destek olan ve dualarını esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyor, bu ve yapacağımız diğer projelerin şimdiden ilimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim