Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve üyeleri, Elâzığ’da gerçekleşen 6,8 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan Azize Çelikle telefonla görüşüp kurtulmasına yardımcı olan Adıyamanlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) gönüllüsü Emine Kuştepe’ye teşekkür plaketi verdi.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri arkadaşlarımızla birlikte Elazığ depreminde o vahim olayda bütün Türkiye’mizin yüreğini, gerçekten bir ana şefkatini, bir insanlık örneğini sunan değerli kardeşimiz, Kuştepe’yi bugün ziyarete geldiklerini ifade eden Başkan Taş, şunları ifade etti:

"Adıyamanlı olmasıyla gurur duyduğumuz bu kardeşimizi o depremde yaptığı değerli çalışmalardan ötürü hem teşekkür etmek ve kendisine gerçekten Türk, Kürt kardeşliğini Türk kadınının ne kadar yeri geldiği zaman ölümden korkmadığını Türk’ün erkeğinin de, kadının da Arslan olduğunu 15 Temmuz da ki o ölümü korkuttuğumuz gibi depremde de ölümü korkutarak hiçbir şekilde her hangi bir ölüm korkusu olmadan insanların canına ne kadar önem verdiğini, bir kez daha ekranların karşısında şahit olduk."dedi.

-“BİR ADIYAMANLI OLARAK GURUR DUYDUK”

Taş, "Biz bu güzel günü, bizlere bu acıyı bizlere unutturan ve en azından acımızı hafifleten oradaki insanların canını kurtarmak için canını hiçe sayıp ta çalışan değerli kardeşimizi bugün gelip kendisine hem teşekkür etmek hem de bir Adıyamanlı olarak gurur duyduğumuzu anlatmak için arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Değerli kardeşimize bundan sonraki çalışmalarında da o ve değerli çalışma arkadaşlarına sonsuz başarılar diliyoruz ve teşekkürlerimizi sunarız.” şeklinde konuştu.

-"BEN İNSANLARIN VÜCUD BULMUŞ HALİYİM"

Öncelikle bütün herkese yürekten teşekkürlerini ve saygılarını sunmak istediğini dile getiren UMKE gönüllüsü Emine Kuştepe ise, “Sürekli söylediğim bir cümle var ben insanların vücut bulmuş haliyim, Ben asla Emine Kuştepe değilim dua etmeye devam edip, tek yürek olmaya devam ettiğimiz sürece büyük başarılara ve büyük birlikteliklere imza atacağız. Deprem çok acı bir gerçeğimiz dilerim ki bir daha da böyle bir acı gerçekle bir araya gelmeyiz ama biz var olduğumuz sürece devlet, olarak millet olarak daha güzel işler başaracağımıza inanıyorum ve değerli muhtar abilerimize sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. “dedi.

UMKE gönüllüsü Emine Kuştepe’ye verilen plaket ’in ardından fotoğraf çekildi.

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim