Sevgiyle kucaklayan yardımlaşma derneği başkanı Zeliha Öztokmak'a surpriz ziyaret yaparak sorunlarını ve çalışmalarını dinleyen Vali Çuhadar'ı gören mahallenin çocukları ve aileler bol bol resim çektirerek Vali Çuvadar'a yoğun ilgi gösterdiler.

Ziyarette derneği ziyaretle onurlandıklerını söyleyen dernek başkanı Zeliha Öztokmak '.. Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ayrı bir sevgimiz saygımız var. ikiside fakir fukaranın sofrasında bulunan kimseler. Sayın Valimiz burda gördüğü gibi kirada oturuyoruz. derneğimizin önemli faaliyetleri oluyor, mahallemizde fakır fukara çok. Suriyeli aileler çok sayıda mahallemizde ikamet edıyorlar, onlara gıda maddesi ve giysi gibi yardımlar ulaştırıyoruz. 'dedi.

Vali Çuhadar'da çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında bilgiler aldıktan sonra, sosyal ve yardım faaliyetleri için dernek yöneticilerine başkan Öztokmak nezdinde teşekkür ederek şunları söyledi '.. devlet olarak Sivil toplumculuğu önemsiyoruz, stk lar çalışma alanlarıyla ilgili olarak,var olan boşlukları dolduruyorlar. Dernekler sivil toplum örgütleri kanaat önderleri bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. kadın girişimcileri ve sivil toplumda kadın idarecilerin bulunmasıda ayrıca sevindiricidir' dedi.

Dernek önünde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Çuhadar çocuklarla bol bol resim çekindi.

Haber:GAP olay

Editör: TE Bilişim