Yine çok sevdiği abi rollerini takınmış üst perdeden konuşuyor.
Bu yazıyı yazıyorum diye sorarlar "siz o günlerde neredeydiniz" diye; cevap vereyim; bendeniz o günlerde F. Gülen yapılanmasının dershane piyasasında rakibiydim.

FG yapılanması devlete sırtını dayayıp kendi dershanelerine rakip olduğumuz için batalım diye ssk müfetişlerinin yazdığı en ağır SSK cezalarını ödemekle meşğuldük.

Ama bütün bunlar askerlikle istihbaratla emniyetle hakimlik savcılıkla hiç alakası olmayan garip gurabanın 36 aydır ekmeğinden suyundan edilmesini, oh olsun dememizi gerektirir mi? O zaman Müslümanlığımız ,insanlığımız nerede kalır!
25 Aralık'a kadar o yapının Bugün gazetesinde ve TV'sinde miteli sermiş Ahmet Taşgetiren suçsuz olacak, orada yazıyor konuşuyor diye Taşgetiren'i Gülerce'yi sevenlerden bazıları o yapıya kendilerini kaptıracaklar bugün onlar suçlu olacak Hüseyin Gülerceler, Taşgetirenler suçsuz olacak, şimdi bu konuda konuşacaklar.

Asıl siz hesap gününe kendinizi hazırlayınız! o yapıya sürükleyip de hayatlarını karartığınız yüzbinlerin hesabını Allah'a vereceksiniz. 
Ergenekon davalarında neye itiraz ettiniz, Ahmet Bey?. Baykal'ın kaseti yayınladığında Baykal'a istifa yolunu göstermek için "genelbaşkanlıkta duramaz. Kasette görünen CHP'li vekil o hanımla yanyana fotosu çıksa skandal hemen akla gelir" diye yazmadınız mı?
Abant'ın yolunu bilmeyenler hapiste olacak, asla bir cemate vazife olmayan Türkiye'nin temel yapısını tartışan o Abant konsülünde en çok konuşanlardan biri olacaksınız ancak size hiç bir şey olmayacak! Böyle adalet mi olur?
https://www.karar.com/…/ruz-i-mahserde-15-temmuzun-hesabi-1…#

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor