Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin ve hemşerilerinin kandilini kutladı.

Mübarek üç ayların ilk Cuma gecesi olan 27 Şubat Perşembe gecesi idrak edileceğimiz Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, tüm Adıyamanlıların ve İslam âleminin kandilini kutladı.
Başkan Kılınç, Regaip Kandili mesajında şunları dile getirdi: “Bir Regaip Kandilini daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanların birbirlerine karşı daha hoşgörülü olduğu Ramazan ayının habercisi ve üç ayların başlangıcı olan bu önemli gecede ellerini göğe açarak dua eden tüm kardeşlerimizden, bu milletin birliği ve dirliği için, dünyayı saran bela ve musibetlerden korunmak için ve yanı başımızda vatansız ve yurtsuz kalan on binlerce mülteci kardeşimiz için dua etmesini istiyorum. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, bu manevi iklimi fırsat bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin Regaip Kandilini kutluyor, mübarek üç ayların ve Regaip Kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.