AK Parti'de Bayramlaşma Töreni

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma törenine AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, milletvekilleri İ.Halil Fırat, M.Fatih Toprak, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, ilçe ve belde belediye başkanları ile teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin birlik ve beraberlik mesajları vererek tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan  Dağtekin konuşmasında, AK Parti davasının bir gönül  hareketi, bir gönül kardeşliği olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Bu gönül birlikteliği, bayramlarda  daha üst noktalara çıkmaktadır. Rabbim birlik beraberliğimizi bozmasın. Elbette bu birlik ve beraberliğimizi hazmedemeyip bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar var. Hepimiz gündelik hayatımızı ve  iktisadını mercek altına almak durumundayız. Çünkü bazen bakıyoruz ki; hem maddeten hem de manevi olarak tam orada bazı zafiyetlerimiz söz konusu olabiliyor. Küçük hesaplar peşinde olanlar unutmasınlar ki bizim için aslolan büyük davamızdır. AK Parti yerli ve milli bir siyasi harekettir. AK Parti sadece Türkiye’nin değil, dünyanın partisidir, AK Parti bir medeniyet partisidir. Biz kökü içeride olan bir siyasi hareketiz. Büyük Türkiye olma yolunda emin adımlarla yürüdüğümüz büyük hedeflerimiz var. Şu gerçeği unutmayalım; İslam coğrafyasında ki mazlumların tek lideri Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizler bu bayramları tüm coğrafyaya yaymak zorundayız. Biz burada bayram yapıyoruz ama başta Yemen, Filistin ve Suriye de ki kardeşlerimiz olmak üzere,  bir çok İslam coğrafyasında zulüm altında olan kardeşlerimiz  bayram yapamıyor.

Gazeteci yazar Esra Elönü'nün geçtiğimiz günlerde yazdığı 'Yürekleri Dağlayan Mektup' başlıklı yazısında Suriye'nin İdlib şehrinde Rusya ve Esed ordusunun saldırıları sırasında hayatını kaybeden minik İsmail'in öyküsünü gözyaşları içerisinde okuduk. Çocuklar açılıktan ölüyor. Maalesef İslam coğrafyasında bayramlar tam manasıyla yaşanamadı. Ne zaman ki Osmanlıyı yıktılar, ne zamanki Abdulhamit Han'ı devirdiler yine de başarılı olamadılar. Küresel güçlerin Ortadoğu'daki kirli planlarını biliyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  buna karşı koyan, bölgede mazlumlar için mücadele eden tek liderdir.

Allah'a çok şükür  Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahibiz. Toplum olarak liderimiz Erdoğan'a sahip çıkmamız gerekiyor. Dolayısıyla küçük hesapları ve menfaatleri davamızın önüne geçirmemeliyiz. Önümüzde ülkemiz ve geleceğimiz için son derece önemli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi var. Yine çetin yolları aşacak ve de İstanbul adayımız Binali Yıldırım beyi başkan seçerek, Türkiye'mizin  yükselişini güçlü şekilde devam ettireceğiz inşallah."

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim