İYİ Parti Besni İlçe Başkanı İmdat Yıldırım, yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin demokrasi zaferiyle sonuçlandığını belirterek, seçimin Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni etti.

Yıldırım, açıklamasında, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz pazar günü ikinci defa yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Türk milleti, seçim ahlakı ve demokrasiye olan sadakatini bir kez daha göstermiştir. İstanbul seçimleri demokrasi zaferiyle sonuçlanmıştır. Ülkemiz için hayırlı olsun. Millet İttifakının adayı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ediyorum. Artık aylardır ülke gündemini meşgul eden yerel seçim döngüsünden sıyrılıp, memleketin önemli gündemine yoğunlaşmak gerekmektedir. Ekonomik sıkıntılar, işsizlik, kamuda adalet ve tarafsızlığın tesis edilmesi, bölgesel sıkıntılar gibi hususlar başta iktidar olmak üzere siyasetin tek ve öncelikli meşgalesi olmalıdır."

Koltuk sevdalılarının beka sorunu ülkenin ve milletin önüne engel olmaması gerektiğini ve birleştirici politikanın önünün açılması gerektiğini belirterek, "Bir an evvel iftiracı siyasetçiler zarafet sahibi siyasilere yer vermelidir. Bir kez daha İstanbul seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, Millet İttifakı olarak bu sürece katkı sağlayan partimizi ve sayın Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ediyorum." dedi.

Kaynak:PHA