12 Eylülde iskencehanelerde , hapis ve firar olarak 35 yılını harcayan Ülkücü camianın sevilen sayılan isimlerinden Muhsin kahya bir fiil 26 yıl hapis yatmış bir isim.

Muhsin kahya sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı ‘31 Mart ile 23 Haziran arasında neler oldu ne değişti de birden bire 13 bin fark olan oy sayısı aniden 800 bine çıktı?

Olay ülkücülerde mesele ülkücüler... kilit noktası belirleyici unsur ülkücüler oldu .. bu seçime ülkücüler damga vurdu ..

sosyal medya üzerinden müthiş bir şekilde teşkilatlandılar .. teşkilatçılık bunların ruhunda var zaten .. ülkücülerin asla boş adamlar olmadıklarını artık Bahçeli’de Erdoğan da anlamalı .. ülkücülerin bu şekil bir teşkilatlanmasına Ekremci kesilmesine bende çok kızdım çok gıcık oldum çatladım patladım iflit oldum, boğa gibi burnumdan soludum sinirden kızgınlığımdan .. ama bir gerçek var ; itilip kakılan ülkücülerin bir şekilde tepki göstermesi şarttı .. gerekliydi .. bir ders vermeleri gerekmekteydi ve o dersi çok ağır verdiler hem Bahçeli’ye hem Erdoğan’a .. mitil filan işe yaramadı ve öyle görünüyor ki gerçek anlamda MHP li olanlar bile Ekrem’e oy vermiş - yoksa bu devasa fark nerden geldi .. ve şimdi mutlu olan tek kesim var ; itilip kakılan ülkücüler ..!

Aklınızı başa devşirin

keyifli bir uyku çektiler dün gece .. bense hala uykusuz ve kızgınım .. ancak durumu kabulleniyorum .. mantıki çerçeve içinde meseleyi ele alınca ülkücüleri haklı buluyor ve içim azda oksa rahatlıyor .. çünkü gerek Akp parti ve gerek MHP Ülkücüleri sefalete itti .. bu yüzden konuştuğum çok kişi ülkücü “ neden Ekrem e çalışıyorsun “ soruma belki bize bir yol açar umuduyla oy verdiğini anlattı bana .. düşünebiliyormusunuz şeref soğan bulamazken , Balgat Akp bolluk içinde pasta içinde yaşıyor hemde kremalı .. o halde ülkücüler haklı ve yatın kalkın şükredin ki hiç değilse sizi …..yorlar birde .. çünkü en çok bunu hak ediyorsunuz ağalar beyler , aklınızı başınıza devşirin bir an önce .,

Ve olaylar artık dinmez de bundan böyle

Erken seçim çağrısı bahçeliden olacak

Aha hazır kurulu yeni parti pusuda .. Akp den transfer edeceği sürüyle  vekil var .. durum itibarıyla muhasebesi yapılınca hükümet iktidar yakında düşer ve erken seçim yolu görünüyor ki bu hamleyi yani erken seçim çağrısı görevini Bahçeli üstlenecek bekleyin görürsünüz.