Muhalefet Değişirse, İktidar Değişir.

Bizlere dayatılan mevcut partilere oy verme zorunluluğuna Prof. Haydar Baş Liderliğindeki Bağımsız Türkiye Partisi'ne destek verip, tepkimizi koyarak Türkiye'deki siyasetin değişimine destek olalım.

Rusya'yı ayağa kaldıran, BRICS ülkelerinin hayata geçirdiği Prof. Dr Haydar Baş’ın ekonomi tezini, Milli Ekonomi Modeli'ni Türkiye’de hayata geçirmeden ekonominin düzelmesine imkan yok.

BTP, ülkemiz insanının en temel sorunu olan geçim derdinin çözümünü bulmuş tek partidir. Bugün Rusya ekonomisine yön veren benim tezimdir. Milli Ekonomi Modeli, 120'yi aşkın ülkede uygulanırken, bu nimetten neden Türk insanı istifade etmesin?

Milli Ekonomi Modeli, Rusya lideri Putin'i 2013 ve 2014'te yılın lideri seçtirdi;Türkiye'nin kaynakları Türk milletinin.Yıllık 2 trilyon TL gayrı safi milli hâsılamız var.3 katrilyon dolarlık maden rezervlerimiz emisyonun genişletilmesi için devreye konacak.Vergilerden 500 milyar TL gelirimiz olacak.Enerji gelirlerimiz 200 milyar TL olacak. Biz, ülkenin kaynaklarını millete pay edeceğiz. Biz, ülkenin kaynaklarını yabancılara peşkeş çekmeyeceğiz, size vereceğiz.

BTP, devlet millet kaynaşmasının, bir bilek bir yürek olmanın adıdır. Hünkâr Hacı Bektaş, Anadolu yaylasındaki Keldanileri, Yezdanileri, Kürtleri, Türkleri, Ermenileri, Süryanileri, Boşnakları, Lazları, Çerkezleri İslam hamuru ile yoğurup bir millet, Müslüman Türk milleti haline getirmiştir.Biz biriz, bir milletiz, bir yüreğiz.

Atatürk'ün kurduğu laik, demokratik, hukuk devletini, üniter yapımızı koruyacak parti BTP'dir.