Mehmet Taş

Tüm Makaleleri

Mehmet Taş

1963 yılında doğdu. Kahramanmaraş’ta ilk orta ve lise eğitimini tamamladı. Birkaç üniversiteye gitti ancak hiçbirini bitiremedi.
Gazeteciliğe 1981 yılında başladı. Haftalık olarak yayımlanan İstiklal Gazetesi, Adana merkezli Güney Haber gazetesi, Türk haberler ajansı gibi yerel ve bölgesel gazetelerde çalıştı.
Kahramanmaraş’ta bir çok gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü yaptı. 2003 yılında Aktüel gazetesini çıkardı. 2005 yılında Kahramanmaraş’ta bugün adında günlük bayide satılan bir gazetenin kuruluşunu gerçekleştirdi.
2008 yılında www.marasgundem.com haber sitesini kurdu. Halen bu haber sitesini yürütmektedir.
2014 yılında emekli oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Kahramanmaraş’ta 1982 yılında Anadolu Basın Birliğinin kuruluşunda yer aldı. 1984 yılında Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetinin kuruluşunda yer aldı.
2005 yılından bu yana GAP Gazeteciler Birliğinin Genel Başkan Yardımcılığını yürütmektedir.
Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinin yönetim kurulu üyesi de olan Mehmet Taş, Kahramanmaraş’ın uyduda olan Aksu Televizyonunda haftada bir gün artı eksi proğramına katkı yapmaktadır.

Kalem Satılmaz

Patronların iktidardan nemalanmak şirketlerine ucuz krediler almak kamu mallarına konmak anlayışı yandaş/candaş, muhalif, yalaka gibi ifadeler ile anılır olduk.

Popup Beyaz.Net