Güneş ALTUNER

Tüm Makaleleri

Güneş ALTUNER

Yazar

Bu geminin kaptanı sensin...

Sakin huzurlu bir hayatı yaşamak arzusuyla dalgaların da, denizin de limanın da toprağın da ve tabi kendinin de sahibini bulmaya çalışmakmış yaşamak...

24 KASIM...

Öğrenme için Sabır, sadakat ve zaman gereklidir. İşini evine taşıyan, mesleği bir yaşam tarzı haline gelmiş görevlerden birisidir.

TARIM GELECEĞİMİZDİR

Sürdürülebilir Tarım anlayışının yaygınlaştırılması için su kaynaklarının, planlı ve denetlenebilir bir sistemle kullanılması gerekmektedir.

TARIM GELECEĞİMİZDİR!

Maliyet Planlı, Sürdürülebilir Programlı, Ekoloji Odaklı ve Dijital Tarım anlayışı ile verimliliği arttırma hedeflenmeli ve ihracata yönlendirilmelidir.

YAŞASIN CUMHURİYET! YAŞASIN İLELEBET!

Türk milleti Tarihi boyunca Cesareti ile topladığı gücünü mazlumun yanında zalimin karşısında kullanmış, bu sebeple azizdir, yücedir.

BU BİZİM KADERİMİZ

Cumhuriyetimizin kuruluş ayarında var olan ahlaki bir yaklaşımla sistematik olarak yeni yüzyılımıza nakledilmesi gerekmektedir.

Ekonomide Denge Mutlaka Sağlanmalıdır...

Türkiye ekonomisi, coğrafi konumu, genç nüfusu ve çeşitli sektörlerdeki potansiyeli ile dikkat çeken bir ülkedir.

YOLUN BAŞINDAYIM

bir yazı ile karşılaştım geçen gün, oradan alıntılayarak devam etmek istiyorum; çünkü biriktirdiğim tüm cümlelerimi kitabıma saklıyorum.

YENİ DÜNYA DÜZENİNİ OKUMAK

konjonktüre göre değişkenlik gösterse de, bizler için töre başka bir boyutta tasavvur edilerek tek eksenli olarak şekilenir

Milli Şuur

Güçlü ve etkin birlikteliği sağlamak adına dünya görüşümüz, yaşam tarzımız ne kadar farklı olursa olsun, devlet aklı ile hareket etmek zorundayız...

Popup Beyaz.Net