Zeynel Abidin Kıymaz

Tüm Makaleleri

Zeynel Abidin Kıymaz

BELEDİYE BAŞKANI OLSAYDIM

Eğitim düzeyi yükselmiş bireylerin yaşadığı kentin standartı da artar, sorunları da çabuk çözülür kentin okumuş münevverleri kenti selametle geleceğe taşır

AK PARTİNİN BAŞARI HİKÂYESİ BELEDİYELERDE BAŞLADI

Adıyaman’da yaşadığımız sorunların sebebini 6 Şubat depremi sonuçları olarak görmeyelim. Bugünü 30 yıl önceki yerel yöneticilerin kararları şekillendirmiştir.

ASENA GANİRE PASHEYEVA

Azerbaycan'ın çalışkan siyasetçilerinden, Türk dünyasının Asena’sı Ganire Pasheyeva ile 20 yıla yakın bir dostluğumuz, hukukumuz arkadaşlığımız vardı.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NEDİM TAYLAN

Belediye başkan aday adaylarının gündem olduğu günümüzde arşivimde depremde kaybettiğimiz değerli hukukçu ve siyaset adamı Nedim Taylan’ın afişine rastladım.

AK parti Ankara’da Yalçın Topçu’yla kazanır

CHP Ankara büyük şehir belediyesi başkanlığını Mansur Yavaş’ı aday gösterip, ülkücü seçmen desteğiyle kazanabilmiştir.

ADIYAMAN VE HATAY’A KAYYUM ATANMALI

Adıyaman ve Hatay asrın büyük felaketinde ağır hasar alan illerimiz oldular. Deprem, koca iki şehri adeta yerle yeksan etti.

Merhum Mehmet Erdemoğlu ve Ali Tekintüre

Şehri dış dünyaya taşıyan marka isimler vardır; Bunlar bazen şarki türkü olur dünyayı dolaşır kimi de vakıf eserleriyle bizimle yaşarlar.

Mahmut Göksu ve Besni

Besni ilçesi tarihi dinamikleri ve geleneklerine yaslanarak STK ve hayırsever duyarlı Besinlilerle bu güne kadar ayakta durmaktadır.

Dengir FIRAT ve Belediye başkan adaylığı

AK Parti’de Adıyaman'da son 22 yıla damga vuran Ahmet Aydın’la beraber, en üst düzey görev alan isim Mir Dengir Fırat’tı.

DEPREM BÖLGESİNDE TEPİNMEK…

Komşular birbirine gider bayramlaşırdı. Oturduğumuz mahalle, sokak sanki hepsi büyük bir aileydi, herkes biri birini çok iyi tanırdı.

Popup Beyaz.Net