Necati Atar

Tüm Makaleleri

Necati Atar

Besim Şişman ve Şanlıurfa'yı Kıskandım

Şanlıurfalılar genel sekreterliğe dışarıdan biri atanacak diye endişe duymasınlar. Besim Bey her yerin yerlisidir; hem de en yerli ve milli...

300 yıl yaşarsanız mutlu olursunuz

Türkiye'de 290 yılı genç ve sağlıklı olmak üzere en az 300 yıl yaşaması gerekiyor bir başka ülkede başkasının yaşadığı kaliteli bir hayatı yaşasın.

818 milyarı kim yedi? Kim ödeyecek?

Dövizde hızlı yükselişe “çare” olarak uygulanan kur korumalı mevduattan dolayı Hazine ile Merkez Bankası’nın 2023 yılı zararı yaklaşık 30 milyar dolar

KENTLERİN BAŞKENTİ

Adıyaman’ın çıkış noktalarına sarı zemin üzerine siyah harflerle yazılı “Kuru tarım mı kuru inat mı? Adıyaman badem diyarı olacak…” tabelaları konulmuş…

FENERBAHÇE VE SUYUN İÇİNE TÜKÜRMEK

Fenerbahçe sadece Türk spor kamuoyuna değil, UEFA'ya da Türkiye'de neler olup bittiğini anlatmak adına bu maça U -19 takımıyla çıkma kararı aldı.

BU GECE BİR YAĞMUR YAĞSA

Bu gece bir yağmur yağsa, şehir bütün kirlerinden arınsa, sokaklar yeni bir güne, insanlar yeni bir hayata uyansa... Çocuklar yeniden çocuk olsa

KORKU EŞİĞİ AŞILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri sadece başkanlık düzeyinde değil komple yenilenseydi CHP AK Parti'nin elindeki 10 ilçe Belediyesini alırdı.

Boşver Zombiliği..

Dört yıllık fakülteyi, uzatmaları da hesaba katarsak altı yılda tek ceketle bitiren bir abimiz vardı. Çok az yemek yerdi, çok az uyurdu, çok kitap okurdu.

KAPAK

Bakınız aylardır neredeyse her gün ve her cuma binlerce insan toplanıp toplanıp İsrail aleyhine sloganlar atıyor. Hiçbirine bir şey oluyor mu, hayır hayır.

İNSANLIK ONURUDUR ASKIDA ASILI OLAN

İnsan dünyaya sadece nasıl iş sahibi olabilirimin kaygısını taşımak için de gelmiş olamaz. İnsan bu dünyaya sadece karnını doyurmak de için gelmiş olamaz..

Popup Beyaz.Net