Mahmut  Tuğrul Türkeri

Tüm Makaleleri

Mahmut Tuğrul Türkeri

yazar

LİDERLİK VE İDARECİLİK 

Hangi görevde hangi makamda olursanız olun, idareniz altındaki kişileri, toplulukları yüzde yüz, memnun etmeniz, mutlu etmeniz mümkün değildir.

Futbol federasyonunun Rezaleti...

Sadece pahalı transferler olan, kraliyet ailesinin yeni hobileri futbol kulübü kurarak görgüsüzce, para harcama Yarışına girdikleri birde futbol ligleri var. 

KANIKSAMAK

Her sabah yaptığım rutin sporumu  Bu sabah yapmadım.! Çünkü kalbimde derin bir acı vücudumun her zerresini akşamdan beri kaplayan derin bir hüzün vardı.

2024 DE GİRERKEN 

Dünya'da Uluslararası kuruluşların, Küresel sistemlerin birçoğu itibarlarını kaybederek, değersiz konuma düştüler.

DÜŞÜNENLER İLE HASBİHAL 

Bir de ortak değerlerimizi kullanarak kendince bir gömlek giyip,en iyisi en doğrusu en güzelin kendisinde olduğunu iddia edenler var Çevremizde çokça vardır.

ÖLÜMLERDE UYANMAK 

Artık kurdukları sistemin sadece kendileri için,çıkarları İçin,kurulduğunu davranış ve açıklamalarıyla ayan beyan ilan ettiler.

SİYASETE DÜŞEN SEVİYE  VE CHP DE İHANET 

Sık adres değiştirenleri hele savunduğu her şeyi bir takım menfaat ve hesaplar uğruna bir tarafa bırakıp adres değiştirenleri hiç sevmem!

DİL DEVRİMİ VE TÜRKÇULUK

Kocaman büyük bir dünyada yer bulmak için uydurdukları konuştukları yazdıkları tartıştıkları aptallıklar var onlardan bazıları.

YAŞASIN CUMHURİYET 

Millet olarak hayat devam ettiği sürece hiç unutmamamız ve sonsuza kadar yaşatmamız, sahip çıkmamız gereken CUMHURİYETİMİZ var.

DÜNYA SATRANÇ TAHTASI 

Amerikan kıtası ,Afrika ,Orta Doğu ,Asya Kafkaslar ve Balkanlar Satranç tahtasının yeni hamleleri ile karşı karşıya.

Popup Beyaz.Net