KAHRAMAN ‘ GENÇLER SANATSIZ SPORSUZ KALMASIN’

AKILDER ( Akçakale İmam Hatipler Lisesi Mezunları Ve Mensupları Derneği ) başkanı Hüseyin Kahraman Yazar Fatma Gündoğdu’ya verdiği röportajda gençlerin sanat ve sporla mutlaka ilgilenmeleri gerektiğine dikkat çekerek GENÇLER SANATSIZ SPORSUZ KALMASIN’ dedi.

İşte Fatma Gündoğdu’nun röportajı

Röportajımıza başlamadan evvel bize zaman ayırdığınız için öncelikle teşekkür etmek istiyorum sayın Halil Kahraman ,hoş geldiniz.?

Hoş buldum Fatma hanim sizlerde hoş geldiniz, güzel bir sohbet olacağına inanıyorum.

  -   Sizi ve derneğinizi taniyabilirmiyiz?

             -Ben Şanlıurfa Akçakale doğumlu, kendi halinde bir ailenin çocuğuyum ve devlet memuruyum ayni zamanda. Önder İmam hatiplilerin tüzel kişilik üyesi AKILDER ( Akçakale İmam Hatipler Lisesi Mezunları Ve Mensupları Derneği ) yönetim kurulu başkanıyım. Derneğimin bulunduğu yer Akçakale ilçesi ayni zamanda Suriye`ye yakın konumdadır.

    Başkanım çocuklar ve gençlere sosyalleşmeleri için neler söylemek istersiniz?

            -Öncelikle mütevazi davranış, hoşgörü ve iyi bir eğitim alarak yerlerini almalarını tabii birde kulüp ve dernekleri iyi seçmelerini öneriyorum. Sanatsız sporsuz kalmasınlar sosyal yaşamlarının olmasını diliyorum.

          -Gençlerimizin kültür sanat ve sporla uğraşmalarını aktivitelere ve projelere katılmalarının kişisel gelişimden için önemini söylemisiniz?

            -Zaten geleceğimizin teminatı olan gençler ,her şeyin basında okumak olduğunu tahsilini sürdürmenin yanında ,sanata ve spora değer veren ve koruyan kendini bu bağlamda yetiştiren gelecek ve hedeflerine daha aydınlık bakacaklarını ,gençlerimiz her alanda çalışırlarsa gerçekten isterlerse başarılı olacaklarına inanıyorum .

          -Sizin dernek olarak toplumumuzda her yastaki insanlar icin projeleriniz var ve başarıyla gerçekleştiriyorsunuz duygularınızı öğrenmekte istiyorum ?

                -Su an bizim derneğin amacı yurt ici ve yurt dışında  önce imam hatip mezunları ve mensuplarının tanışıp kaynaşmalarını sağlamak  yurt ici ve yurt dışında  eğitim kültür ve insani yardim, rehabilitasyon eğitimi alanında kurslar gibi bu ortama katki sağlamak. Yurt icinde ve yurt dışında  tüm kültürel  sosyal etkinlikler düzenlemek gibi faaliyetler ve biz su an Suriye Telebyad  ilçesinde bu saydığımız etkinlikleri  uyguluyoruz, savaştan dolayı zarar gören okulları onarıyoruz. Kitap kırtasiye temini  yapmaktayız insani yardımları akla gelen tüm faaliyetleri organize etmekteyiz. Ben ve üye arkadaşlarım bu isleri yaparken evlerimizi mutlu ve gururla dönüyoruz.

             GAPOLAY gazetesi okurlara takipçileri icin ve de kıymetli yazarlarımıza ne söylemek istersiniz ?

                Ben öncelikle  GAPOLAY  gazetesinin takipçisi olacağım tüm emek veren yazarlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum, kolaylıklar diliyorum.

Röportajımızın  sonuna geldik söylemek ve ilave istediğiniz var ise buyurun başkanım?

Bizlere zaman ayirdiniz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ediyoruz. Daha iyi çalışmalar ve farklı konulara eğilmenizi dileriz.

Halil Kahraman beyefendiyle yaptığım sohbet çok keyifliydi, kendisinin tecrübe ve engin bilgilerinden notlar aldım, yaptıkları projeler ve yardımları takdir ettim, her daim yanlarında olacağım çünkü bende derneğin bir üyesiyim, inşallah tekrar görüşmek dileğimle.  Sevgilerimle.    SEVGIYLE VE MÜZIKLE   KALIN

Editör: TE Bilişim