Rüyalarınızı kısa süreli hayeller olarak görmeyin ortalama günün üçte birinide uyur dörtte birinde rüya görürüz.Rem evresi denilen dönem uykumuzun rüyalar bölümüdür. Ama maalesef çok az insan bu evrede neler olup bittiğini hatırlar. Rüyanın içinde iken rüyanıza hakim olup iradenizle kontrolü elinize almak mucize gibi bir şey peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s .a.v)'in tabiri ile ölmeden önce ölünüz demesi gibi sizde güç kazanırsınız.

Rüyalar en harika ve karmaşık olayların bütünüdür ..Gece uykuda uçurumdan düşer ,havada kuş gibi uçar ,ünlüleri görür ,ölmüş yakınlarımızla ve daha tanışmadığımız insanlarla iletişime geçeriz.Zaten çoğu bilim adamları rüyalarında buluşlarını görüp hayata geçirmişlerdir. Saadettin Kaynak'ta hicaz makamındaki MUHABBET BAĞINA GİRDİM adlı eserini rüyasında görüp yapmıştır.

Uykuda gördüğümüz evreyi 2 ila 5 dakika arasında yaşıyoruz.Rüya görmek bizi hastalıklardan koruyor beyin hücrelerimizin daha çok yenilenmesine yardımcı oluyor.Ayrıca bizim bu çağın hastalığı olan ve bir çok hastalığın alt yapısını hazırlayan DEPRESYODAN koruyucudur.

Son günlerde çoğu kişiden duyduğum sözler ben rüya görmüyorum ki...Herkes rüya görür ama hatırlayamaz manevi yorgunluk tükettiğimiz gıdalar bizim hafızamızı zayıflatır.Bunların bazıları fazla miktarda rafine şeker tüketmek,klorlu su içmek ,diş macunlarındaki florür gibi bahsettiğimiz gıdalar hafızamızı ve bağışıklık sistemimizi düşürür. Florürden klordan ve şekerden uzak durarak efifiz bezinin kireçlenmesine neden olan yani üçüncü göz bölgesini sağlığına kavuşturabiliriz.

Doğal gül ve lavanta kokularıyla aroma terapi yapabiliriz ve kendimizi manevi yönde huzurla buluşturabiliriz tıpkı RÜYALARDA olduğu gibi ne dersiniz?

Ölmeden önce ölmeye ..

mucizeleri yaşarsın işte o zaman her istediğin rüyalarında gerçeğin olur.

Sakın anlatma rüyalarını sende kalsın.

Gönlünün muradı belki yarın belki de yarindan da yakındır.

Her şey gönlünüzce olsun....Saygılar...