Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak, yaptığı açıklamada, vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için var gücüyle çalışacağını vurgulayarak, “Amacımız sağlıkta kaliteden ödün vermeden vatandaşa sağlıklı bir hizmet sunarak, hasta ve çalışan memnuniyetini de en yüksek seviyeye çıkarmaktır.” dedi.

Mehmet Emin Parlak Kimdir?

1986 yılında Kahta’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kahta’da tamamladı. 2004-2010 yılları arasında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini aldıktan sonra Şanlıurfa’nın değişik ilçelerinde aile hekimi olarak görev yaptı.

2013 yılında Adıyaman Üniversitesi Genel Cerrahi Bölümü’nde uzmanlık eğitimi almaktayken 2014 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda ihtisas almak üzere eğitimine başladı.

2018 yılında uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra Adıyaman’ın Gerger ilçesinde göreve başladı. Daha sonra Sincik, Kahta ve son olarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmakta iken 15 Nisan 2021 yılında Kahta Devlet Hastanesinde başhekim olarak göreve başladı.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim