Yalçın Topçu’nun Özel kalem müdürü Fatih Topaktaş’tan alınan bilgiye göre genel cerrahide gerçekleşen başarılı operasyon sonrası tedavisinin devam ettiğine vurgu yapan Topaktaş ‘ Yalçın bey değerli bir devlet ve siyaset adamı. Hayatını ömrüne vatan millet uğrunda feda eden kıymetli büyüğümüz için dua ediyoruz’ dedi.

Sevenlerini endişelendiren operasyon sonrası çok sayıda devlet ve siyaset adamı telefonla Yalçın Topçu’yu arayarak geçmiş olsun dileklerini sundular.

Ahmet AYDIN (TBMM MSK komisyon başkanı): Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Yalçın TOPÇU beyin rahatsızlanmasından endişe duydum. Büyük geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşması dileklerimle Rabbimden hayırlı şifalar diliyorum.

Fevzi Derdibek (AK parti Bingöl milletvekili) : Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Türk-İslam dünyasının derdiyle hemhal olan bu değerli memleket evladının rahatsızlanmasından üzüntü duydum. Bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum.

Ömrü millet memleket derdiyle geçmiş bu kıymetli vatan evladına bu ülkenin daha çok ihtiyacı var. Şifa bulması için dua ediyorum.

Mahir DAMATLAR (Gönüllerde birlik vakfı başkanı): Yalçın TOPÇU başkanımızın rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasından büyük üzüntü duydum. Yalçın Topçu Kardeşime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Acil şifalar diliyorum.

Ali Uzunırmak (MHP 21-24. dönem milletvekili): Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Yalçın Topçu'nun rahatsızlanmasına üzüldüm, kendilerine geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum

Metin Gündoğdu (AK parti Ordu milletvekili): Ömrünü Türk-İslam dünyasının dertlerine adamış değerli devlet ve siyaset adamı kıymetli ağabeyimiz Yalçın Topçu'nun rahatsızlığını öğrenır ögrenmez aradım geçmiş olsun dileklerimi sundum. Kendilerine acil şifalar diliyorum.

ismail Türk (Zafer partisi genel başkan yardımcısı): Yalçın başkanımın rahatsızlığına çok üzüldüm. Kendilerine geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum.

Prf.Dr. Ekrem Savaş: Değerli siyaset ve devlet adamı yalçın Topçu beye acil şifalar diliyorum. Bir an evel iyileşip aramıza dönmesini bekliyorum.

Abdullah Kederoğlu : Yalçın başkanın rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığını duydum üzüldüm, değerli bir memleket evladı. Geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum

Zeynel Abidin Kıymaz (GAP gazeteciler birliği genel başkanı:  Ömrü develt millet kaygısıyla geçmiş, değerli develet ve siyaset adamı, kıymetli başkanımız ağabeyimiz Yalçın ağabeyime acil şifalar diliyorum. Dualar ediyorum bir an evel iyileşerek sağlığına kavuşmasını bekliyorum.

Selçuk Özdağ (Gelecek partisi genel başkan yardımcısı): Yalçın Topçu başkanın rahatsızlanmasından üzüntü duydum. geçmiş olsun diyor acil şifa diliyorum.

Haber: GAP olay