Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Alpaslan Türkeş'in vefatı sonrasında,Türk milliyetçilerinin itibar ettiği siyasi bir liderdi. Yani Ülkücülerin Türk milliyetçilerinin itibar ettiği,sözüne, yaptığı eylemlere değer verdiği biriydi. Dünyada ki Türkler için de bu durum böyleydi.

Türkiye'de; Türk milliyetçilerini, ülkücüleri rahatsız edecek siyasi adım olan ÇÖZÜM Sürecinin Türkiyeyi ayrıştırıp, bölünmeye götüreceğini biliyordu;  Türkiye'de otonomi özerlik gibi adımların beraberinde ülkeyi bölünmeyi getireceğini ayan beyan görüyordu, üniter yapının korunmasının her T.C. vatandaşı için sağlam ve kalıcı bir çözüm olduğunun altını ısrarla çiziyordu.

BOP'cular çözüm sureci politikasını uygulamaya koymada karşılarında engel gördükleri Muhsin Yazıcıoğlu'nu ikna etmeye çalıştılar ve uyardılar. Uyarı alan Yazıcıoğlu konuşmalarında sık sık ölümle, ahiretle ilgili sözler söyleyerek tekrarlamaya başlamıştı  'iki dakikası garanti olmayan dünya için fırıldak olmanın  olmanın anlamı yoktur' diyerek siyasi fırıldaklığı kabul etmediğini muhataplarına ima ediyordu. Katilleri baktılar çok dik duruyor, hatta çizmesini giyip kuvvayı milliyeciler gibi mücadele etmekten bahsediyor, bunun üzerine kalemini kırdılar.

Yazıcıoğlu başına gelebilecekleri tahmin ediyordu, kara yoluyla seyahatlerinde anormal bir iki durumla karşılaşınca, bu işi yapacak olanlar onu helikoptere bindirmeye ikna ettiler. Rahmetli Çağlayancerit'te helikoptere binmeden önceki konuşmasında ÖLÜME vurgu yapması, tehditin ciddiyetinden kaynaklanmaktaydı.

Muhtemelen Helikopterin düştüğü dakkalarda radar görüntülerinin silindiği süre içerisinde, üzerinden savaş uçağı alçak uçuş yaparak düşürdüler(!) bu savaş uçağı Kıbrıs Rum kesımındenmi? İncirliktenmi nereden havalandı bu operasyonu yaptı? bütün bu soruların cevabı çok uzun süre hasır altı edilemez, gerçekler bir gün mutlaka su yüzüne çıkar.

Yaralı gazeteci meslektaşımız İsmail Güneş kaza mahallinin konumunu ilgililere attı. 1 saat canlı yayında nerede düştüklerini ayrıntılı anlattı bütün Türkiye bunu dinledi ' BU ADAMLARDA KİM, BUNLARDA KİM' diye gördüğü kar maskeli grup yaklaşınca İsmail Güneş'in telefonu kapandı. Dünyanın gözü önünde, canlı yayında apaçık öldürülen BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun katlinin, fetvasını veren, vurulmasına olur veren, göz yuman, haberi olup açıklamayan, cinayetine şöyle veya böyle ortak olanları Allah(c.c.) kahır ismiyle kahreylesin. Sonları gelecek nesillere ibret olacak şekilde acı olsun, perişan olsunlar!

1979 yılında tanışıp, yakınında bulunup, bir dostu, arkadaşı, yoldaşı olarak; onun için üzerime düşenleri yapmadığım için de kendisinden özür diliyorum. İnşallah bizlere hakkını helal eder. Mekanı cennet olsun nur yüzlü Yazıcıoğlu'nun

19.12.2019

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Zeynal Çiçekci dahil, oturan insanlar