Alkayış, açıklamasına şöyle devam etti:

"14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ´Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak´ diyerek başlattığı siyasi mücadelede 18 yılı geride bıraktık. İşte o tarihten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Ülkemizde büyük bir değişim hamlesi başladı. 90 yıllık siyasi tarihimizde ezberleri bozan, kaybolan siyasi imajımızı tekrar inşa eden ve milletin egemenliği üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran bir irade oluştu. İşte o iradenin adı AK Parti´dir.Tarihi değerleri ile bağlantısı koparılmış, geçmiş ile irtibatını yitirmiş bir devletin, 18 yıllık süre içerisinde kendine geldiğini hep birlikte gördük. Bu değişim ve dönüşümü yaşarken partimiz ve ülkemiz ciddi engellemeler ile karşı karşıya geldi. Ama tüm bu engelleri halkın güçlü desteği sayesinde aşmayı başardı.
Bu yüce davanın cesur ve kararlı evlatları olarak, ülkemizi daha da ileri ülkeler düzeyine ulaştırıp, daha modern şartlarda yaşayışını sürdürme amacındayız. Ülkemizdeki büyüme çıtasının daha da üst seviyelere ulaştırılmasını ana çalışma ilkesi olarak değerlendiren Partimiz, eğitimden sağlığa, ulaştırmadan imara kadar birçok alanda gerçekleştirdiği reformlarla ülkemizi dünyanın 16 büyük ekonomisine sahip ülkesinden biri haline taşımıştır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan siyasi hayatına devam eden Partimiz, ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, partisi olarak, kurulduğundan bugüne kadar, hizmet siyasetinin adresi olmuş, gönüllerde taht kurmuştur."

-"HALKA HİZMETİN HAKK´A HİZMET OLDUĞU İNANCIYLA YOLUMUZDA DİM DİK YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

AK kadroların neferleri olarak bu 18 yıllık süreç içerisinde görev alan hizmet eden herkese teşekkür eden Alkayış,  "Partimizin, kuruluşundan bu zamana kadar her bir kademesinde görev almış, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Belde Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyor, bu kutlu davaya hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Biz dün olduğu gibi, bugün ve yarında gönüllerin partisi olmaya, halka hizmetin Hakk´a hizmet olduğu inancıyla yolumuzda dim dik yürümeye devam edeceğiz. Partimizin 18. kuruluş yıldönümünün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum."ifadelerini kullandı.


Kaynak:PHA
Editör: TE Bilişim