CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Soner Gökçe, Şehrimizi çeşitli ortaklıklarla değil, ortak akılla yöneteceğiz dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ziyaretlerini sürdüren, CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek istişarelerde bulunan Gökçe, Şehrimizi çeşitli ortaklıklarla değil, ortak akılla yöneteceğiz dedi.

Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulunu ziyaret eden. CHP’li Gökçe Malatya’mızın Değerlerine sahip çıkacağız dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dağ Bizlerde Anadolu Basın birliği olarak, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin. Ülkemize ve Malatya'mıza hayırlı olmasını diliyorum Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe seçim çalışmalarında başarılar diliyorum şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Turan Karadağ 31 Mart yerel seçimler öncesi, CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine katılıyorum, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor ve her gitti Gökçe’le gurur duyuyorum, çalışmalarıyla ve enerjisiyle bizlere gurur veriyor 31 Mart yerel seçimlerinde hem Hekimhan'ı alacağız hemde Malatya’yı seçimlerde kazanacağız inanmak kazanmanın yarısıdır diyorum CHP teşkilatı olarak seçimlerden başarılı şekilde çıkacağı dedi.

“CHP’Lİ Gökçe Anadolu basın birliği Malatya şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulunuyoruz, bizi yalnız bırakmayan CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Turan Karadağ ’ziyaretlerimize katıldığı için teşekkür ediyorum. Malatya Bizim yaşadığımız nefes aldığımız, hayatımızı idam ettirdiğimiz, beraber acısını ve sevinicini paylaştığımız ortak değerimiz sizler çok önemli görevler ifade ediyorsunuz.

Anadolu basın birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetimindeki arkadaşlarımızı en az 10 yıldır tanıyorum, hepsi birbirinde değerli arkadaşlarımız Malatya’mızın menfaatine her şeyin içerisinde olmuş çok onurlu ve şahsiyetli insanlar, onlarla bir arada olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyorum.

Gökçe, Bizleri halkımızla buluşturan kamuoyunun bilinçlenmesine destek sağlayan, çok önemli görevler ifa eden meşakkatli ve zor sürecini yaşayan her anlamda ayakta dura bilme adına, çok önemli bir mücadele gösteren, bu iş layıkıyla yapmaya çalışana kişilersiniz’ Dernek olarak ’da Malatya'mızda çok önemli bir yeriniz var

.Anadolu Basın Birliği yılardır tarafsızlığını kaybetmemiş .Halkımıza karşı sorumluluk bilinciyle hareket etmiş çok önemli bir dernek içerisinde çok önemli görevler ifa eden arkadaşlarımız var, Bizler için demokrasimiz için en önemli şey basınımızın bağımsız olması, basınımızın gerçekten baskı altında olmadan kamu hizmetini sağlaya bilmesi hem ekonomik anlamda hemde hukuksal anlamda siyasi anlamda basının bağımsız ve özgür olması en temel şeylerden bir tanesidir.

Bu gün maalesef basınımız üzerinde ciddi bir şekilde baskı var hem siyasi baskı var hemde ekonomik anlamda baskı olduğunu ifa eden Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe Eğer belirli bir noktada hareket etmezseniz dışlanıyorsunuz böyle sıkıntıyla karşı karşıyayız bu anlamda ayakta dura bilme adına bağımsızlığını koruyarak çok önemli görev ifa eden siz kıymetli basın mensuplarını ve dernek üyelerimizi ben canı gönülden tebrik ediyorum buraya gelmek benim için onur verici bir durum.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe, Eğer Allah'ım bizi nasip eder Malatya hemşerilerimizin bizlere bu noktada destek olursa Layık görürlerse basınımızla iç içe sizlerin ayakta dura bilmesi adına hiç bir kurumu ayırmadan yandaş göre değil, gerçekten herkesin layıkıyla görevini yapması adına mücadele gösteren sizler gibi kurumları ayakta tutabilme adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden emin olabilirsiniz Malatya’mızın bir çok sorunu sıkıntılar Merkez ve ilçelerimiz dahil olmak üzer hazırlamış olduğumuz projeleri Sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla ve basın mensuplarımız Ankara’dan gelen misafirlerimize basın açıklaması yaparak projelerimizi Malatya kamuoyuyla paylaşacağız 2 aylık seçim kapsamsında Malatya’mızı karış karış gezerek projelerimizi anlatacağız Her kesim adayı olarak çalışacağız dedi.