Demirbay ‘Partilere eşit mesafedeyiz’

Malatya Adıyamanlılar dernek başkanı Melih Demirbay CHP heyetinin dernek merkezine yaptığı ziyarette ‘..biz her partiye eşit mesafedeyiz ‘ dedi.

CHP Malatya belediye başkan adayı Soner Gökçe beraberinde partili bir heyetle Malatya Adıyamanlılar derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Gökçe çalışmaları hakkında bilgiler verirken ‘ Malatya-Adıyaman kardeş şehirler 1954 yılına kadar Malatya’nın ilçesi olan bu kardeş şehirden önemli oranda Adıyamanlı Malatya’da yaşıyor, bu kardeşlerimizin seçimlerde bize destek olmalarını, Malatya’yı kalkındırma büyütme sevdamıza destek olmalarını istiyoruz’ dedi.

Ziyarette ev sahipliğini Adıyamanlılar dernek başkanı Melih Demirbay yaparken yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden dernek başkanı Demirbay’.. Biz burada hemşeri dayanışma derneğiyiz, hemşerilerimizin dayanışması sorunlarının çözümü için çaba sarf ediyoruz. Malatyalıyız Malatya’da önemli bir nüfus yoğunluğumuz var birçok beldede hemşerilerimiz çeşitli partilerden belediye başkanı oluyor, belediye meclislerinde görev alıyor birçoğu muhtar oluyor, hepimizin amacı Malatya’ya hizmet, Malatya’nın kalkınması gelişmesi için hepimiz çaba göstermek.

Biz dernek olarak bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Derneğimiz yönetiminde ve üyelerimiz içinde her partiden arkadaşımız hemşerimiz var. Biz Malatya’nın sorunları için çabalayan hemşerilerimizi ötekileştirmeden kucak açan her siyasiye yakınız.’ Dedi.

Daha sonra CHP heyeti dernek yöneticileriyle hatıra resmi verdiler.