GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’ı TBBM çalışma ofisinde kabul eden Fendoğlu ‘.. MHP olarak ülkenin her karış toprağına hizmet götürmek için çaba gösteriyoruz. GAP gazeteciler bırlığı genel başkanı olarak gazeteci Zeynel Abidin Kıymaz’ı uzun yıllardır takıp eden yazılarını keyifle okuyan bir siyasetçiyim. TBMM de bizleri de ziyaret ederek görüşlerimizi almaya çalışmasından son derece memnun oldum.

Malatya milletvekili olarak Malatya’mızın sorunlarını çözümü için çaba harcarken, diğer İllerimizin sorunlarına da aynı duyarlılıkla yaklaşıyorum, kentler arasında ayrım yapmıyorum, bu açıdan Adıyaman ilimize de komşu ve kardeş il olması hesabıyla gidip geliyorum. Oradaki sorunlara da duyarlı davranıyorum. Bu açıdan Adıyaman-Malatya bir ve bütündür.  Malatya-Adıyaman kader birliği yapan kentler olarak geçmişte de, bu günde kardeşti, gelecekte de bu iki kent ebediyen kardeş olarak ilişkilerine devam edecektir 

MALATYA İÇİN EĞİTİM ALANINDA ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILIYOR

Millî eğitim bakanlığı tarafından 120 yeni okul sözü aldık, 1.6 katrılyon tl civarında bir yatırım yapılıyor. Bu yatırımla Malatya eğitimine önemli katkı sağlanacaktır. 40 civarında ana okul yapımı sözü aldık.

15.GAP OSCARI ÖDÜL TÖRENİ MALATYA’DA DÜZENLENECEK

15. GAP Oscar’ı ödül töreninin Malatya’da düzenlenmesi Malatya’nın tanıtımına mutlak sürede önemli katkı sunacaktır. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve çok önemli isimlerin Malatya’ya gelmesi ilimiz tanıması mutlak sürede önemli. Bu açıdan sizleri tebrik ediyor başarılar diliyorum.

Haber:GAP olay