Fırat şunları söyledi ‘.. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi modeliyle amaçlanan şey istikrarlı bir sistem meydana getirebilmekti. Geçmiş dönemlerde hatırlarsınız 3 aylık 5 aylık hükûmetler olurdu, pamuk ipliğine bağlı sayısal nedenlerden dolayı sık sık hükûmetler değişirdi. Hatta Cumhurbaşkanı seçmek bile onlarca tur oylamayla mümkün olmuyordu. Türkiye’de yönetimde istikrar için Cumhurbaşkanlığı hükümet modeline geçildi ve görüldü ki hızlı karar alma nedeniyle hükûmet birçok olayı hızlı bir şekilde çözmektedir.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜNYA LİDERİ

Kuzeyimizde Ukrayna-Rusya arasında ki anlaşmazlığın silahlı kavgaya dönüşmesi, savaşa dönüşen bölgesel hatta bütün dünyayı yakından etkileyen bir olayın çözümü noktasında Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan her iki ülkeyle münasebetleri kesmeyerek büyük bir diploması mekikiği dokumaktadır. Ankara'ya gelen giden heyetler, dış işleri bakanları, Antalya diplomasi formu, dolma bahçede iki ülke heyetlerinin görüşmelerine ev sahipliği yapan Türkiye dünyanın ilgi odağı haline geldi.

İnşallah Ukrayna-Rusya heyetlerinin görüşmeleri barışla sonuçlanır Putin-Zelenski göruşmesinede ev sahipliği yaparak bölge barışına damga vururuz diye düşünüyorum.

Bölgede ateşkes sağlanması bütün bölge ülkelerinin yararına olacaktır.

Kamu yatırımları alanında Adıyaman’a sağlık eğitim ulaşım havaalanı doğal gaz dâhil 21 katrilyonluk yatırım AK parti döneminde yatırım yapılmıştır.

AHMET AYDIN ÖNCÜLÜĞÜNDE SONUCA ULAŞIYORUZ

AK parti olarak Adıyaman’da yatırımların hızlı bir şekilde başlayıp bitirilmesinde tecrubesiy Milli savunma komisyon başkanımız Ahmet Aydın beyin önemli katkısı vardır.

Ahmet Aydın beyin tecrübesi konumu Adıyaman için bizler için bir avantaj oluşturmaktadır.

Önceliğimiz bu önümüzdeki süreçte sulama projelerinde tamamlanmak üzere olan fiziki durumu bitmeye yakın projeleri bitirmektir.

Sulamayı önemsiyoruz bu nedenle sulama projelerinin takipçisiyiz’ dedi.

Haber: GAP olay

Editör: TE Bilişim