Ay yıldız hareketinin Zafer partisi olarak partileşme sonrası, parti kurucusu üyesi başkanlık Divan'ı Üyesi ve genel Sekreter yardımcılığı görevinde bulunan İsmail Türk partileşme sürecinde her ne söz verildiyse yerine getirilecek dedi.

Parti kuruluşu sonrası yapılan görev dağılımıyla birlikte 81 ilde teşkilanmak için hummalı bir içerisine giren Zafer partisinin kurulması sonrasında Ülkücülerin siyasette en zorlandıkları husus parti içi demokrasidir diyen Türk şunları söyledi ‘..Kurduğumuz Zafer partisiyle siyasi hayatta siyaset yapmayı düşünen ülkücüler için en ideal parti zafer partisidir.  Milliyetçi çizgisiyle Türkiye’nin çıkar ve menfaatlerini her yerde savunacağız.

Göçmen meselesinde doğru düşünen genel başkanımız Ümit Özdağ’ın uyarıları dikkate alınmaya başladı, önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin en büyük sorunu göçmen sorunu olacaktır. Ülkemize genel düzensiz göçmenlerin ilgili ülkelerle görüşülüp en güvenli şekilde evlerine davul zurnayla gönderilmesi için ciddi çalışma yapılması gerekmektedir.

Türkiye’nin menfaatlerini düşünen, ülkemizi Atatürk’ün çizdiği çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma ideali çerisinde bulunan herkesin bir araya geleceği siyasi hareket Zafer partisidir Milliyetçi, vatanperver vatandaşlarımızı Zafer partisi çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz. Ülkücülerin özlediği parti Zafer partisidir’ dedi.

Editör: TE Bilişim