Geçtiğimiz hafta ABD başkanı Trump ve Israil Cumhurbaşkanı Netanyahu tarafından yeni çözüm planı diye açıklanan plana Yeniden Refah partisi hafta sonu Sakarya mitingiyle cevap verdi.

Mitingde konuşan Yeniden Refah partisi genel başkanı Fatih Erbakan

"Filistin İslam toprağıdır, Kudüs de sadece ve sadece İslam'ındır. Buradan bütün İslam âlemindeki yöneticilere ve Türkiye'deki yetkililere sesleniyorum.  Erbakan hocamız dünya siyonizmi karşısında kana kan, dişe diş metoduyla mücadele etti. Tam 50 sene boyunca 'Banane Amerika'dan' diye haykıran hocamız, siyonizmin yumruğuna yumrukla karşılık verdi."

Coşkulu geçen mitingde Fatih Erbakan, İsrail ve ABD'ye karşı fiili yaptırımların uygulanması gerektiğini söyledi.

Çevre illerden çok sayıda partililerinde katıldığı mitinge Yeniden Refah partisi Ankara il kadın kolları teşkilat başkanı olarak katılan Nermin Şeker gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi ‘.. bu gün Kudüs mahsun, 1948 yılında gasp edilen korsan devlet bu gün oranın sakinlerini her türlü zor kullanarak yurtlarından etmeye çalışıyorlar, her gün onlarca fılıstınlı öldürülüyor, yaralanıyor, tutuklanıyor sakat kalıyor ve dünya bu zulmü izliyor.

Parti olarak Sakarya’da tepkimizi dile getirdik Sakarya kent meydanı yaklaşık 50 bin civarında bir katılımla coşkulu bir mitinge ev sahıplığı yaptı. 

SENINLEYİZ KUDÜS mitingi ses getirdi, Yeniden Refah partisi olarak Türkiye’nin sorunlarını yüklenip çözecek güce ve desteğe sahibiz Yeniden Refah gümbür gümbür geliyor’ dedi.