Zafer Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, partisinin Gaziantep il başkanlığının açılışına katıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği açılış, renkli görüntülere sahne oldu.
Zafer Partisi lideri Özdağ, Maarif Kavşağı’ndaki Gaziantep il binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Gaziantep’in Suriye’de yaşanan olaylardan dolayı en fazla göç alan yerlerden biri olduğunu söyledi.

Gaziantep’te bazı rakamlara göre 700-800 bin civarında sığınmacının olduğunu dile getiren Özdağ, “Almanya’da toplam 500 bin Suriyeli olduğu düşünülürse Gaziantep’in ne kadar büyük bir yükü omuzlamak zorunda kaldığını ve büyük bir yükün altına nasıl ızdırap çektiğini görmemek için kör olmak gerekiyor” diye konuştu.
Özdağ, iktidar olmaları halinde bir sene içerisinde bütün sığınmacıları ülkelerine göndereceklerini ifade ederek, “Bugün açılışını yaptığımız Gaziantep il başkanlığımız, Türk milletine verdiğimiz sözü temsil ediyor. Gaziantep’in ikinci kez gazi olmasına izin vermeyeceğiz. Bir kez daha söz veriyoruz; Zafer Partisi gelecek, tüm sığınmacı ve kaçaklar gidecek” dedi.
Açılışa Özdağ’la birlikte Zafer Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Pamuk, yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Haber:GAP Olay

 İl Başkanı İzzettin Kocalar, parti