Şanlıurfa 11 Nisan Stadında Karbel Karaköprü Belediye Spor deplasmanında 3-1 mağlup olan Adıyaman 1954 Spor, rakipleri de puan kaybettiği için şampiyon oldu.

Maçı, Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak, Yakup Taş ve Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve siyasiler izledi.

Maçın 47.dakikasında Tolunay Yurseven'in attığı gol ile Karbel Karaköprü Belediye Spor 1-0 öne geçti. Maçın 50.dakikasında Ömürcan Karaca'nın attığı gol ile skor 1-1 oldu.

Maçın 54.dakikasında Tolunay Yurtseven kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-1 yaptı. 87. dakikada ise Mert Efe Çölbeyi'nin attığı gol ile maçın skoru 3-1 oldu. 7 dakika uzatmalara gidilen maçta başka gol gelmeyince maç 3-1 olarak tamamlandı.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Cevher Erdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Maalesef son dakikayla oldu her şey. Sevinç var, mutluluk var. Son dakika soyunma odasına gittiğimde artık ağlamaya başladım. Bitti dedim her şey. Allah'a şükür Kozan, bizi sevindirdi. Kadın olarak daha stresli daha zor. Şuan ayaklarım titriyor. Şampiyon olduk ama inanılmaz derecede yorgunuz."


Kaynak:PHA
Editör: TE Bilişim