Aydın açıklamasında şunları söyledi ‘..

Adıyaman Merkez ve Gölbaşı ilçemize yeni Gençlik Merkezleri yapıyoruz.

Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmesi, bilgi ve beceri sahibi olarak gençlik faaliyetlerini planlamak, programlamak, yönetmek, denetlemek, değerlendirmek ve geliştirmek amacı ile kurulan gençlik merkezlerine iki adet daha ilave ediyoruz.

Gençler geleceğimizdir, gençler bizim için her zaman önceliklidir. FRIT projesi kapsamında Adıyaman Merkez Fatih Mahallesine 2.Gençlik Merkezi ve Gölbaşı ilçe Gençlik Merkezlerinin yapımına en kısa sürede başlayacağız.

Samsat, Çelikhan ve Gölbaşı İlçelerimize Yüzme Havuzu Hayırlı Olsun

Gençlerimizin ve öğrencilerimizin tamamına hizmet vermesi planlanan 10 m. X 20 m. ebatlarında yapılacak olan 3 adet Portatif Panel Havuz Samsat, Çelikhan ve Gölbaşı ilçelerimize hayırlı olsun.

Adıyaman için çalışmalarımıza devam ederken, 3 ilçemize yapacağımız yeni tesisler ve yatırımlar ile insan sağlığına birçok faydası bulunan, özellikle de çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimlerine destek olan yüzme sporu öğretilerek sağlıklı bir neslin yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Hemşerilerimizin yüzmeye erişimi ve yeni sporcular yetişmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Gençlik ve Spor alanında yapılan hizmetler, tamamlanan projeler ve faaliyete geçen tesislerle de durmadan yolumuza devam etmekteyiz. En modern şartlarda ilimize ve gençliğimize kazandırılan bu hizmetlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını diler, yapılan bu çalışmalarda başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet KASAPOĞLU,  milletvekili arkadaşlarımıza, emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.

Haber:gapolay

 

Editör: TE Bilişim