Bu sezon mücadele ettiği 3. Lig’de üst sıraları zorlayarak 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Adıyaman 1954 Spor’a verdiği desteklerle tüm taraftarların sevgisini kazanan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ligde gelinen kritik haftalar öncesi takım onuruna moral yemeği verdi.

Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve sporcuların katıldığı yemekte yaptığı konuşmada Adıyaman 1954 Spor’un sezon sonu şampiyon olarak önümüzdeki sezon Adıyaman’ı 2. Lig’de temsil edeceğine inandığını söyleyen Başkan Kılınç, şampiyonluk yolunda Adıyaman Belediyesi olarak her zaman desteğe hazır olduklarını dile getirdi. Son haftalarına yaklaşılan ligdeki kalan maçlarda da takıma başarılar dileyen Başkan Kılınç, “El birliğiyle şehrimizin takımını sezon sonunda şampiyon yapıp, önümüzdeki sezon 2. Lig’de mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.

Belediye Meclis Üyesi Mehmet Nuri Ölçer, Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Töken ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İskender Korkut’un da katıldığı yemekte, Adıyaman 1954 Spor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çetinkaya ile Futbol Şube Sorumlusu Abdulkadir Ayhan, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a takıma verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim